2777
2789
عنوان

دیشب داشتم میگفتم چه کیفی داره تو محل کار ازت خواستگاری کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 20 پست
نه عزیزمیکی از مراجع ها ازش خواستگاری کرد

انشاالله یه مورد خوب هم برای شما پیش بیاد ولی از من به تو نصیحت هر چی بی خیال یه چیزی بشی زودتر بهش میرسی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اصلا برای همکارم ناراحت نیستم یا حسودی نمیکنمفقط دلم برای خودم میسوزههمه ی زندگیم پر از حسرت و نشدنه

حالا مگه چند سالته؟ یا چند وقته میری سر کار؟ مگه خواستگاران تموم شدن؟ خب یه روز هم برای تو میان.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها مرسی از قلب مهربون و آرزوهای خوبتون

من دیگه پذیرفتم قرار نیست برام مورد خوبی اتفاق بیوفته چون بحث یکیال دوستا نیست

فقط غمش رو هنوز نپذیرفتم و اذیتم میکنه

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

بچه ها مرسی از قلب مهربون و آرزوهای خوبتونمن دیگه پذیرفتم قرار نیست برام مورد خوبی اتفاق بیوفته چون ...

*یک سال دوسال

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

حالا مگه چند سالته؟ یا چند وقته میری سر کار؟ مگه خواستگاران تموم شدن؟ خب یه روز هم برای تو میان.

مشکل سنم نیست

حتی مشکل اصلی خواستگارم نیست

کلا انقدر برام نشده که دلم گرفته

توی خوابگاه دانشجویی یادمه دختری کنارم داشت درس میخوند ، اونزمان نامزد بود ، موهای رنگ شده، حلقه و ... یهو گوشیش زنگ خورد ، یه صدای مردونه پشت خط ، اینم با ذوق رفت بیرون و قدم زنان با نامزدش حرف میزد، نمیدونم یهو چم شد ، بی دلیل دنبالش رفتم و نگاش میکردم ، از ذوقش ذوق کردم و یهو دلم خواست ، و خیلی زود خدا دعامو مستجاب کرد 

حرفات یاد این خاطره انداختم 

الهی خدا بزودی برات بهترینش رو بخواد 

درک کردم حالتو