2777
2789

اوایل ازدواج اونقدر از ظاهرم ایراد گرفت و دلم رو شکست، که اعتماد به نفسم رو از دست دادم.

با کوچکترین تلنگری دوباره فرو می ریزم.

مثلا یه حرف مفت یه فروشنده و بی تفاوتی همسرم دوباره همه چی رو تو دلم زنده میکنه.

احساس ناکافی بودن شدیدی دارم از اینکه حس میکنم منو زیبا نمی بینه و هرگز عشقی نسبت به من نداشته و نداره.

زندگی بدی نداریم، مشکلات خیلی زیاد داریم، روزای خوبم داریم، ولی هیچ وقت احساس عشق وجود نداره. پدر و مادریم، همخونه ایم، همکاریم، همین. تمام وجودم پر از نیازهای عاطفی سرکوب شده ست.

گاهی با خودم میگم اگر قرار باشه مادر خوبی باشم برای دخترم، باید وقتی بزرگ شد از این زندگی برم، و بهش یاد بدم که لایق این نیست که زندگی بدون عشق رو تحمل کنه. که لایق دوست داشته شدنه. چیزی که مادرم بهم یاد نداد. وگرنه شاید خیلییییی زودتر از اینا به این عذاب پایان می دادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت نداشت نمیگرفتت دوستت نداشت طلاق میگرفت و خیانت میکرد مردا شوخی میکن بابا

خیلی سریع ازدواج کردیم. سریع و احمقانه.

اگر خیانت هم ببینم که تمومه، حتی یه لحظه دیگه نمیمونم.

عزیزم بعضی از مردها عمدا زن رو تخریب میکنن تا فاز برتری و اینا برنداره اصلاا به خودت نگیر و مهم نباش ...

اوایل عقد بهم مفت زنای دیگه رو همه ش نگاه میکنم ببینم چی دارن که تو نداری.

از همه کمتر بودم یعنی؟:(

عزیزم خیلی متاسفم کاش امکانش بود احساساتت رو به همسرت میگفتی و از نیازهای روحی و عاطفیت صحبت میکردی... زیبایی ارتباطی به عشق نداره... من خیلی افراد رو دیدم که چهره زیبایی ندارند ولی همسری عاشق دارند و برعکس.‌.. من چهره ام خوبه اما یه وقتایی همسرم انتقادی ازم می‌کنه بهش میگم من زشت ترین زن روی زمین هم باشم تو باید عاشقم باشی و فقط منو ببینی همسرم هم تایید می‌کنه... بالاخره همیشه زیباتر از من خوش هیکل تر از من تحصیلکرده تر از من خوش اخلاق تر از منم هست اما همسرم باید به من اعتماد به نفس بده و تمرکزش روی من و زندگیمون باشه.

خیلی سریع ازدواج کردیم. سریع و احمقانه.اگر خیانت هم ببینم که تمومه، حتی یه لحظه دیگه نمیمونم.

اتفاقا زود ازدواج کردن نشونه علاقه طرفه 

و گرنه مردا راحت زیر بار ازدواج نمیرن که 

اسکل که نیست وقتشو الکی باهات پرکنه حتما دوست داره

یاشاسین آذربایجان   
اوایل عقد بهم مفت زنای دیگه رو همه ش نگاه میکنم ببینم چی دارن که تو نداری.از همه کمتر بودم یعنی؟:(

وااا میخواسته حرکت زشت چشم چرونیش رو اینجور توجیه کنه 

چه پررووو 

نهه بابا باورکن انقدرر دیدم عمدا زنو میکوبوندن 

بیخیال باباا انقدر خودتو دست بالا بگیر و از اون ایراد بگیر تا دهنش بسته شه

مرسی بابت جمله اولت. هیچ وقت این شکلی بهش نگاه نکرده بودم

نمیخوام بدبینت کنم اما حرصم گرفت واقعا چرا باید مقایسه کنه 

ولی حتماا خیلی خودتو دست بالا بگیر اصلا رو نده بهش اینجوری اونم این باورو پیدا میکنه که تو بهترینی