2777
2789

این خانم رویادمه اسم کاربریش یادم نیست مال چهارپنج سال پیشه  دوتا دختر اول مال شوهرش بودن دوتا بعدی  مال خودش 

کاری ندارم خودش  افغانی بود یا ایرانی ولی با اون دختر بچه معلول  که فرزند خوندش بود و داشت پریود  میشد خیلی خوش رفتار بود کتک میخورد از مردک کفتار اما اینو میبرد دکتر امپولاشو میزد 

نمیدونم چرا زیربار این ازدواج رفته بو ولی هروقت تاپیکاشو میدیدم میگفتم تودیگه چه پیشونی سیاهی داشتی زن

اسم کاربریش شبیه سنجری یا همچین چیزی بود

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خانم رویادمه اسم کاربریش یادم نیست مال چهارپنج سال پیشه دوتا دختر اول مال شوهرش بودن دوتا بعدی ...

وای آره داری درست میگی خودش خیلی دلسوز بود من باورت میشه تا پارسال تاپیکاشو دنبال می‌کرد باز باردار بودمیگفت شوهرش همه پولش خرج ماشینش میکنه فقط یکی از بچه ها پسر بودن 

خیلی دلم میخواد کاربریش پیدا کنم اگه باز یادت اومد بهم بگو 

وای آره داری درست میگی خودش خیلی دلسوز بود من باورت میشه تا پارسال تاپیکاشو دنبال می‌کرد باز باردار ...

همینه که سارا خانم گفت احمد سنجری 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟