2777
2789
عنوان

طرف میگه من ب کسایی ک ماشین ایرانی دارن میگم گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 191 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای باورم نمیشه انگار همین دختره رو میگی!!!!!!!وااااایاعتماد بنفسش عجییییب بودقشنگ یادمه ۵ تا رفیق ب ...

نکنه همین اسکول رفیقت بود؟ این همه تشابه رفتاری عجیبه🤣 اینم همین بود دقیقا... تنها چیز خوبی که صورتش داشت رنگ چشاش بود چشماش عسلی بود... بعد مثلا با هم بودیم به من میگفتن چشات چقد قشنگه... من چشام ضعیف بودن لنز طبی رنگی میذاشتم... این میپرید وسط حرف. طرف میگفت چشاای این لنزه ولی من چشام خودشون عسلیه😑 ابرو برا من نمیذاشت لعنتی 

🤣🤣🤣🤣 میخا نومزد فرغون علی واست جور کنیم اون با این همه کمالات و ارزش ها واقعا فرغون علی به در ...

نه بابا نامزد فرغونعلی نون لواش پخت میکرد 

بدرد عمش میخوره

😂😂😂

.

نکنه همین اسکول رفیقت بود؟ این همه تشابه رفتاری عجیبه🤣 اینم همین بود دقیقا... تنها چیز خوبی که صورت ...

چقد پیک می و بی معرفت !!!!!!!!

نه این چشم ابرو مشکی و سبزه بود

ویژگی مثبتش قد بلند تر بودنش بود 

سره پسر سر منو گوش تا گوش میبرید 

من یکی بهم میگفت خوشگل این سکته قلبی میزد

.

گاهی میگم خوشبحاالشون اعتماد به نفسایی دارن

اعتماد به نفس خوبه ولی نه اعتماد به نفس کاذب... این دیگه جوری بود که همه مسخرش میکردن... میگفتن با این قیافه داغونش چه اعتماد به نفسیم داره😅

قلک پز صدا نداره 

سطح اینجور افراد ب شدت پایینه ک ادمارو نسبت به داراییشون میسنجن نه شخصیت و اصالتشون 

یه چی مد شده جدیدا همه در مورد ماشین و خونه و ...نظر میدن

ب نظرم هر انسانی با هر دارایی ک داره قابل احترامه و مطمئنا براش زحمت کشیده و همینه که قشنگه

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤