2777
2789

سلام به همگی

موضوعی رو میخواستم مطرح کنم که شما مشورت بدید

من به عنوان یه مادر و یه مسلمان هروقت که اومدم توی سایت به نیت کمک کردن به همنوعانم بوده، در زمینه های مختلف مثل بارداری و تجربه مادرانه، تجربه رفع گرفتاری و.... 

چیزی که من مشاهده کردم، بیشتر مشکلات اخلاقی، رفتاری، زندگی و اعتقادی ناشی از ندونستن اینکه خداوند از ما چه چیزی میخواد و چه دستوراتی برای زندگی بهتر به ماداده است 

برای همین به فکر طرحی به عنوان قرآن خوانی به زبان فارسی افتادم، که باهم شروع کنیم و برای یکبارم شده قران را به فارسی ختم کنیم 

نکات و زیبایی های کلام قران رو باهم به اشتراک بذاریم و به عنوان یک نسخه درمانی برای مشکلات روحی و جسمی مون در زندگی استفاده کنیم

از تک تک عزیزانی که در چهارچوب ادب و احترام نظر میدن سپاسگزارم 🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

عالی عالی عالی

من ۱۰ سال پیش اینکارو کردم... با دوستانم ۳ دوره ختم قران به فارسی انجام دادیم

خیلی خیلی خیلی مفید و بی نهایت جذاب بود

با دوستام معنی آیات و گاهی بعضی از کلمات رو پیدا میکردیم. تفسیرهای متفاوت رو میخوندیم... از فرهنگ لغت استفاده میکردیم 

واقعا پربار و خوب بود

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی عالی عالیمن ۱۰ سال پیش اینکارو کردم... با دوستانم ۳ دوره ختم قران به فارسی انجام دادیمخیلی خیلی ...

چه عالی، ممنون میشم که در این زمینه کمک و راهنمای ماهم باشید🌹❤️🌹

اگر دوست داشتید دوستانتونم تک کنید تا همه نظر بندن، اگر موافق بودن از همین امشب به امید خدا و امام زمان علیه السلام شروع کنیم

چه جالب تاحالا بهش فکر نکرده بودم 

مذهبی نیستم اما دوست دارم اینکارو بکنم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چه جالب تاحالا بهش فکر نکرده بودم مذهبی نیستم اما دوست دارم اینکارو بکنم

عزیزم ان شاءالله بتونیم کنارهم مطالب مفیدی یاد بگیریم که هم به درد دنیامون بخوره هم آخرت🌹❤️🌹

نظری ندارم. قبلا این کارو کردم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بسیار هم عالی

ان شاءالله بتونیم باهم مطالب مفیدی رو یاد بگیریم

ان شاءالله جز جز تاپیک میزنم و اونجا نکات و سوالات هر جز به اشتراک گذاشته بشه

چه خوب که این تاپیک و دیدم😍برام یک نشونه خوبه ♥️♥️♥️♥️کاملا موافقم ♥️

ان شاءالله بتونیم کنار هم به ارامش حقیقی برسیم