بعد چندماه از عقدش بهم پیام داد زنمو دست ندارم دلم برات تنگ شده دوست دارم فهمیدم ب خاطر سواستفاده جنسی بهم پیام داده خیلی داغونم یعنی هیچ وقت دوسم نداشته همش الکی بود سه سال عشق چرت بود برام دعا کنید منم ب زودی ازدواج عالی کنم از این رنج خلاص بشم.
بلاکش کردم
بیاین بهم دلداری بدین خیلی حالم داغونه سه سال از عمرم رفتم دعا میکنم برای هیچ دختر و پسری پیش نیاد این حالو روزم
میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷
خدا مرگم بده چرا حالت بده بگو بینم چیشده با کی حرفت شده... یهو این اهنگ پلی شد.... ههی
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو نفرستی ی جور دیگ خراب میشه پس بفرست و گناه داره کمکش کن
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره