2777
2789
عنوان

اینستا باز ها

68 بازدید | 12 پست

منو مسخره نکنین ها

من تاحالا اینستا نداشتم اولین باره میخام نصب کنم اونم چون میخام باهاش پیج کسب و کار خونگی راه بندازم 

حالا الان فرض کنین نصب کردم پیج رو زدم چکار کنم پر بازدید بشه و همشهری های خودم بیشتر ببینن و اینکه توش شمارم معلوم میشه میتونن برام مزاحمت ایجاد کنن؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

نخیر عزیزم شمارت معلوم نمیشه 

برای همشهریای خودت میتونی زیر پستات هشتگ بزنی و اسم شهرخودتونو بنویسی 

و تو حوضه کاری خودتون پست هارو لایک سیو و نگاه کنید و فقط کسانی که در حیطه کاری خودتون هستن رو فالو کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید از تنظیمات درست شه ولی میتونن پیام بدن و کامنت بزارن (نظر بزارن)

خو چکار کنم همشهری های خودم بیشتر ببینن چون ارسال خارج از شهر ندارم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

با تبلیغات حالا چه اشناهاتون اینکارو کنن چه هزینه کنین پیج های دیگه 

شمارتون هم معلوم نمیشه مگر اینکه خودتون مشخص کنین 

مزاحمت دیگه ممکن باشه به هر حال دایرکت دادن مزاحم شدن میتونید بلاک کنین 

ولی اینجوری نیست که فقط همشهری هاتون فالوتون کنن هرکی دوست داشته باشه فالو میکنه مگر اینکه پرایوت باشه خودتون نخواین هرکسی وارد پیجتون بشه 

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

نخیر عزیزم شمارت معلوم نمیشه برای همشهریای خودت میتونی زیر پستات هشتگ بزنی و اسم شهرخودتونو بنویسی و ...

هشتک بزنم پیجم برای همشهری های خودم بیشتر باز میشه؟

باید خودت انجام بدی تا فوت و فنش بیاد دستت بعد چندماه حرفه ای میشی بیشتر ویدیو بزار با آهنگ های ترند ویدیوت با کیفیت باشه.خودتم فقط ۵تا۱۰ نفر رو که مثل شما کسب و کار خونگی دارن ولی فالوور زیادی دارن فالو کن کامنت های دیگران رو زیر پست های دیگه لایک کن باید صبور باشی خیلی صبور انقدر هست که ناامید میشی ولی وقتی بکوب ادامه بدی بعد یکی دوسال حتما نتیجه کارتو میبینی

میری تو قسمت ذره بین بعد اون بالا اسم شهرت رو مینویسی مثلا اهواز خب بعد پیج رسمی شهر اهواز یا خبر فلان میاد بعد برو کامنت یعنی نظر بذار زیر عکسا ک فالوم کنین یا تو بقیه رو فالو کن ک بهت درخواست بدن فالوت کنن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
با تبلیغات حالا چه اشناهاتون اینکارو کنن چه هزینه کنین پیج های دیگه شمارتون هم معلوم نمیشه مگر اینکه ...

خو پس 

بعد بنظرت تو اینستا مشتری بیشتر جذب میشه تا ایتا؟

ارسال خارج از شهر دردسر انچنانی نداره تو اینستا اگر بتونی ریلز خوب بسازی از کل ایران مشتری پیدا میشه نه یک شهر

باید خودت انجام بدی تا فوت و فنش بیاد دستت بعد چندماه حرفه ای میشی بیشتر ویدیو بزار با آهنگ های ترند ...

من الان ۵۰ روزه یه کانال زدم تو ایتا ب هزار بد بختی تونستم ۱۱۵ نفر اعضا جمع کنم 

ارسال خارج از شهر دردسر انچنانی نداره تو اینستا اگر بتونی ریلز خوب بسازی از کل ایران مشتری پیدا میشه ...

اخه محصولاتم با ارسال خارج از شهر داغون میشن