2777
2789

شنیدم طرفای شما برای اینکه موهای زاید نوزاد در آینده کم بشه یه خمیری درست میکنن فکنم اسمش پله هست

دستورش رو میخوام و اینکه قوامش چقد باید باشه کسی میدونه؟ 

من بختیاریم ولی نشنیدم همچین چیزی

بعید میدونم تاثیر داشته باشه 

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

عزیزم 

لره بختیاری باید بگی بختیاری از لر جدا نیست 

بعد من لره بختیاری ام اولین باره میشنوم 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم لره بختیاری باید بگی بختیاری از لر جدا نیست بعد من لره بختیاری ام اولین باره میشنوم

ببخش عزیزم نمیدونستم

مادر بزرگ یا مادرتون اینا بدونن احتمالا اگه یکی بپرسه ممنون میشم

تو همین تاپیکا دیدم ولی کسی دقیق توضیح نداده بود

ببخش عزیزم نمیدونستممادر بزرگ یا مادرتون اینا بدونن احتمالا اگه یکی بپرسه ممنون میشمتو همین تاپیکا د ...

باشه عزیزم میپرسم بهتون میگم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
عزیزم میشه از مامانت یا مامان بزرگت بپرسی؟ اونا میدونن فکنم

عزیزم مامانم گفت ارد گندم رو خیس میکردن ن اینکه خیلی خمیری بشه فقط حالت خیس طوری بگیره بعد میزدن ب پشیونی نوزاد

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

عزیزم مامانم گفت ارد گندم رو خیس میکردن ن اینکه خیلی خمیری بشه فقط حالت خیس طوری بگیره بعد میزدن ب پ ...

یعنی چطوری؟ غلظتش مثل ماست مثلا؟ یا شلتر یا سفت تر؟ 

بعد چقد میذاشتن میموند؟ 

فقط پیشونی میزدن؟ به کل بدن نه؟ 

یعنی چطوری؟ غلظتش مثل ماست مثلا؟ یا شلتر یا سفت تر؟ بعد چقد میذاشتن میموند؟ فقط پیشونی میزدن؟ به کل ...

نه از ماست کمتر باشه 

ب کل بدن هم میزدن ولی اکثریت فقط.ب پیشونی ک جالبه بدونی تاثیری هم نداره🫠😂مامانم چون تابحال کسی رو ندیده بود ک انجام بده نمیدونه چقدر میذاشتن بمونه ...