2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خبر ، چیکارا می‌کنی ؟

هیچی شما چخبر. من توی درد و بدبختی و مشکلات درس و امتحان و فشارای دیگه دست و پا میزنم ولی خب مشکل برای همست نمیتونم چ. ناله کنم هرکی یه مشکلی داره 

هیچی شما چخبر. من توی درد و بدبختی و مشکلات درس و امتحان و فشارای دیگه دست و پا میزنم ولی خب مشکل بر ...

منم زیاد فرقی نداره حالم این روزا ، اما روحیت رو از دست نده ، بعد از درسا برای خودت کاری که دوست داری بکن ، یا با خانواده برید مسافرت حال و هوات عوض بشه . 

کلا تو هفته ی روز بزار برای خودت . همچی درست میشه قشنگم 

منم زیاد فرقی نداره حالم این روزا ، اما روحیت رو از دست نده ، بعد از درسا برای خودت کاری که دوست دار ...

ممنونم . ولی خانواده اصلا به من و روحیاتم توجه نمیکنه . اصلا فقط همخونه همین منهم برام مهم نیست.