2777
2789
عنوان

بیاین راجب شوهر خوب و همه چیز تموم من😍🧿شمام بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 208 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا چشم نظر گذاشتم😂😂شوخی میکنم ولی من انقدا اعتقاد ندارم به این چیزا چیزی نمیشه بابا

منم زیاد اعتقاد ندارم ولی باز یه خورده در نظر بگیر

ولی مثلا بعدش قرار بوده یه بحثی اتفاق بیفته، ادم نباید اونو ربط بده به این تعریفش..

اگه بسوزم بخدا گفت بچگونه حرف میزنه چندشم شد من کلا این حالتا خوشم نمیاد عزیزجان وقتی تاپیکی زده میش ...

عزیزم همینجور ک ت میتونی نظر بدی منم میتونم نظر بدم دیگ گزینه ریپلای واسه همینه

در اصل شما دخالت کردی تو بچگونه حرف زدن پارتنرشون چون سوال راجب رفتار پارتنرش از تو نپرسید

تنکت عزیزم💚 

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
اونا یه چی میدونن که فقط از دعوا کتک کاریشون تاپیک میذارن وگرنه لحظه خوب و خوش هم دارن 😂 شمام خوبیا ...

شما نگران من و زندگیم نباش😂چون فامیلا حضوری که با چشمشون هم میبینن مارو هیچ تاثیر منفی ندارن رو زندگی ما چه برسه به سایت 😂 اونا چی میدونن مثلا که از دعواشون میزارن و از ضربه مغزی هاشون میزارن؟ شما بهتره بری همون تاپیکا اینجا نیا

عزیزم همینجور ک ت میتونی نظر بدی منم میتونم نظر بدم دیگ گزینه ریپلای واسه همینهدر اصل شما دخالت کردی ...

من نظرمو گفتم ب تاپیک ایشون ، 

ایشون رفتن تاپیک منو زیرو رو کردن 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

عزیزم❤️ اینجاچیزی واسه عوق زدن وجود نداره برو تاپیکای خیانت و ... عوق بزن چقدر حس خوبی داره اتفاقا ا ...

قربونت گلم❤️😍 ایشالا شمام خوشبخت باشی

تاپیک های خودشو ببین نوشته خانوادم خواستگارمو قبول نمیکنه، فکر کنم داره سره من خالی میکنه😂 خب عنوان تاپیکو دیده بعد اومده، خوب نمیومد

قربونت گلم❤️😍 ایشالا شمام خوشبخت باشیتاپیک های خودشو ببین نوشته خانوادم خواستگارمو قبول نمیکنه، فکر ...

عشق محبتی که پارتنرم ب من میده 

درصدی همسرتون ب شما نمیده 

من کمبود محبت ندارم یکیو دارم صادقانه پشتمه 

این از این 

شما ک گفتین بچگونه حرف میزنه عوقم گرفت 

همین 

دیگه پشتم شیکر خوری نکن 

تمام 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

حالا درسته میخواستی جو سایتو عوض کنی ولی یکم یواش تر میرفتی بهتر نبود

از چه نظر یواش تر؟؟؟

اونایی که شوهرشون با جارو میزنه تو سرشون یا واسه تخم مرغ زنشونو میزنن اونا تند نمیرن؟ تاپیک اونا جذابه حتما و پر از دلسوزی

نه تنها اینجا بلکه کلاً هر وقت کسی از خوشی‌هاش بگه اینطوری میشه و به خاطر همینه میگن خوبی‌ها و عشقو ...

من دید اطرافیان که با چشم منو میبینن هم روم تاثیر نداره چه برسه به سایت و منم جار نزدم اگرم جار زده باشم دلم اینطوری خواسته ممنون