2777
2789
عنوان

بیاین راجب شوهر خوب و همه چیز تموم من😍🧿شمام بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 208 پست
عووووق بزن عزیزم واسه پارتنر خودت که کمبود داره و خانوادت قبولش ندارن و عوووق بزن واسه خودت که زور خ ...

معلومه سوختیا رفتی تاپیک زیرو رو کردی 

ایجاااانم😅♥️

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

۲۰

انشاالله همیشه خوشبخت باشی ولی از شادی هات پیش کسی نگو نزار بگن خوشبحالش همین خوشبحالت خوشبحالش گند میزنه تو زندگی آدم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به تو چه آخه دوس دارم من،ناراحتی برو بیرون عذاب نده خودتو البته حق داری حالا حالاها بخاطر مخالفت نمی ...

ایجاااان 

فشاری نشووووو 

پسته بخور😅😅ت

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ممنونم

قربونت     

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
معلومه سوختیا رفتی تاپیک زیرو رو کردی ایجاااانم😅♥️

منی ک اینجا دارم میخونم متوجه شدم شما سوختی😃🥲😂

ولی عزیزم جدی آدم نباید ذوق یکیو کور کنه ک طرف از زندگیش راضیه داره وایب مثبت میده شما میزنی تو پرش

خب معلومه ایشونم ی جواب دندون شکن میده بعد شما خیت میشی

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
چقدر با تاپیکت حالم خوب شد ایشالا که همیشه انقدر زندگیتون قشنگ و شیرین باشه عزیزممم🥹😍متاسفانه اینج ...

فدات گلم ممنون

آره میدونم ولی کل سایت شده با جارو زد تو سرم و نذاشت تخم مرغ بخورم و فلان، همش منفییییی

حالا یکی دوتاشو بگو

اینکه هروز چتبار میگ دوستت دارم..حتی ی آب بدم دستش کلی تشکر میکنه..قربون صدقه میره مدام..شوخ و شاده و با هر اهنگ پامیشه قر و مسخره بازی و.....

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منی ک اینجا دارم میخونم متوجه شدم شما سوختی😃🥲😂ولی عزیزم جدی آدم نباید ذوق یکیو کور کنه ک طرف از ز ...

اگه بسوزم بخدا 

گفت بچگونه حرف میزنه چندشم شد من کلا این حالتا خوشم نمیاد 

عزیزجان 

وقتی تاپیکی زده میشه هم نظری توش داده میشه و 

اینکه من بسوزم  یا نسوزم مگه ب سوختن هر کس ی مدل زندگی داره اخرشم بحثی که مربوط نیست و نظر نده و دخالت نکن 

مرسی گلم♥️