2777
2789
عنوان

بیاین راجب شوهر خوب و همه چیز تموم من😍🧿شمام بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 208 پست
به تو چه آخه که فشاری میشی اصلا دوست داره بچگونه بگه منم عشق کنم، شما برو زندگی خودتو بساز بگو شوههه ...

این برام بسع ک 

ی عقده ای مث شمارو سوزوندم که همش داری پشتم حرف میزنی  تاپیکمو زیر رو میکنی 

تاب کامنت مخالف رو نداری تاپیک نزن

سرتو بیار بیرون هوا بخوری 

بابای

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این برام بسع ک ی عقده ای مث شمارو سوزوندم که همش داری پشتم حرف میزنی تاپیکمو زیر رو میکنی تاب کامنت ...

مشخصه پارتنرت چقدر بهت اهمیت میده که اینایی که من گفتم واست عجیبه😂

بعدشم اول بزار شوهرت بشه بعد پزشو بده نی نی کوچولو ببین خونوادت میزارن بعد بیا حرف بزن

یکی که نظر منفی میده باید بری تاپیک هاشو نگاه کنی ببینی خودش چه کمبودهایی داره که نظر منفی میده

اگرم من جوابتو نمیدادم همینایی که بهت حمله کردن واست کافی بود حالام برو بیرون از تاپیکم چون فکر کنم با تاپیکم حسرت ازدواج کردنت بیشتر میشه😂 بای سیکتیر

این برام بسع ک ی عقده ای مث شمارو سوزوندم که همش داری پشتم حرف میزنی تاپیکمو زیر رو میکنی تاب کامنت ...

مشخصه پارتنرت چقدر بهت اهمیت میده که اینایی که من گفتم واست عجیبه😂

بعدشم اول بزار شوهرت بشه بعد پزشو بده نی نی کوچولو ببین خونوادت میزارن بعد بیا حرف بزن

یکی که نظر منفی میده باید بری تاپیک هاشو نگاه کنی ببینی خودش چه کمبودهایی داره که نظر منفی میده

اگرم من جوابتو نمیدادم همینایی که بهت حمله کردن واست کافی بود حالام برو بیرون از تاپیکم چون فکر کنم با تاپیکم حسرت ازدواج کردنت بیشتر میشه😂 بای سیکتیر

خیلی خوبه اسی همسر منم خوبه خداروشکر ولی کلا طبق تجربه از خوشیات نه بگو نه بزار کسی بفهمه.ده ساله از ...

خداروشکر

ولی من میزارم چون حس خوب میگیرم و تاثیری نداره رو زندگیم با اینکه کلی حسود میشناسم

محض رضای خدا یکی ی انرژی مثبت بهت نفرستادهمه فقط چرت و پرت گفتن

خخخخ همون

نمیرن بگن خانوم چرا تایپک زدی که شوهرم با جارو منو زد یا بگن انرژی منفی میگیریم و فلان، ولی واسه تاپیک خوب زرنگن باید اهمیت نداد