2777
2789
عنوان

بیاین راجب شوهر خوب و همه چیز تموم من😍🧿شمام بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 208 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عزیزم چقد خوب امیدوارم همیشه همینطور باشین و حالتون کنار هم خوب باشه😍تو دوران نامزدی هم اخلاق ه ...

ممنون گلم 

آره البته ما دوران نامزدیمون چند روز بود😂

ولی قبلش یک سال ونیم دوست بودیم همینطور بود

ممنون گلم آره البته ما دوران نامزدیمون چند روز بود😂ولی قبلش یک سال ونیم دوست بودیم همینطور بود

ای جونم پایدار باشید چه قشنگ😍❤️

منم نامزدم خیلی مظلوم و مهربونه و تو هر موقعیتی حرف منو قبول داره،گاهی وقتا استرس میگیرم که بعدا نکنه اخلاقش عوض شه

انشالله عشقتون مستدام باشه و از چشم حسد وحسود دور باشه.

ولی عزیزم بنظرم اولشه.خیلی باید تو این دوره زمونه مواظب عشقت باشی...

انشالله همیشه خوش باشید و عاشق.اللهم صل علی محمد وآل محمد.لاحول ولاقوه الابلله العلی العظیم

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

شوهر منم از بس خوبه حوصله حرف زدن نداره

بسکه عاشق صلح وصفا هست و مخالف خشونت و دعوا الان دو هفته هست حرف نزدیم و نیازهای خونه در حد اس ام اس هست

کافیه یا بازم بگم ؟

اسی عشق و مهربونی و خوشیاتون مستدام ولی هیچ جا نگو بزار همونطور ستار باقی بمونه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خداروشکر عزیزم

ولی چشمت نزنن یوقت 

مراقب باش

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍