2777
2789
عنوان

با فامیل ارتباط نداریم

84 بازدید | 8 پست

خیلی زندگی یکنواختیه خیلی کم پیش میاد بریم مهمونی یا دورهمی‌ اگرم بریم اصلا خوش نمیگذره فقط با دختر خالم و خالم ارتباط داریم که واقعا صمیمی هستیم 

ولی احساس میکنم کافی نیست ملت باهم میرن شمال کلی خوش میگذرونن اونوقت من آدم شادی نیستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد منییی 

باکلل خانواده پدری قطع ارتباطیم 

خانواده مادری خیلیی کم پیش میاد شاید سالی ی بار بریم خونه مامانبزرگم بقیه رو ببینیم 

فقط با یدونه از خاله هام ک ی دخترخاله ام دارم در ارتباط وصمیمی هستیم 

:))

من اون دختر خاله رم ندارمتازه تو گردش گاها خود آدم باشه بهتره تا صدتا نظر بدن واسه یه غذا خوردن

نمیدونم تنهایی هم یجوریه من خودم مادر و پدرم خیلی آدمای شادی نیستن اگر بودن قطعا باهم دیگه خوش میگذشت

ماهم همین طور هیچ فامیلی نیست که رفتو امد کنیم همشون یه جوری هستن واقعا اذیت کننده هست

والا من کنکور قبول شدم ما رو دیدن و پرسیدن حتی چی قبول شدم اما یه تبریک نگفتن یا بارها دعوتشون کردیم اما یبارم دعوت نکردن ما رو  اینکارا رو میکنن که دعوتشون نکردیم دیگه 

نمیدونم تنهایی هم یجوریه من خودم مادر و پدرم خیلی آدمای شادی نیستن اگر بودن قطعا باهم دیگه خوش میگذش ...

منم زیاد باهاشون حال نمیکنم چون سن شون هم بالاس 

فقط شوهرم رو دارم که اونم بنده خدا شب خسته میاد خونه ولی روزهای جمعه اصلا خونه نمیشینبم