2777
2789
عنوان

شوهرم بعددوسال سردشده

923 بازدید | 48 پست

سلام عصرتون بخیر

من دوسال هست ازدواج کردم اوایل هرروزرابطه داشتیم حتی روزی دوسه بار۶ماه هست اومدم خونه خودم ورابطه منوهمسرم به هفته یکباراونم بزرورتبذیل شده اونم چون لباس خواب میپوشم ارایش میکنم همسرم تورودربایسی 🥲وگرنه موقع پریودی اصلابعدش درخواست نمیکنه شغل همسرم پلیس هست هروقت مثلاروژزبعدبخوام میگه خوابم میادخستم‌دوش نگرفتم غذازیادخوزدم وازاین قبیل حرفاوسربازمیکنه منم راستش خجالت میکشم بگم هرشب بعضی وقتام نعوضش کامل نیست حین رابطه میزاره دوهفنه بگذره تاکامل باشه اگه دوسه روزبعددویاره بخوادناقصه…ولی کن همیشه خیلی امادم وشوهرم ازاندام وچهرم تمیزیم همیشه تعریف کزده یادرطول روزبغلوبوسه ومعاشقه داریم فقط رابطه نداریم وخیلی خوش اخلاقه ولی من گاهی ازشدت فشارجنسی خ ارضایی میکنم خونه نیستش

واقعاازخودم بدم میادکه اینکارومیکنم وکلی گریه میکنم

من گرمیجات به همسرم خیلی میدم خودمم مصرف نمیکنم اصلایه مدت فقط سردی میخورم که رحمم سردشده بودپریودیم نامنظم شددکترممنوع کرد

لطفاراهنماییم کنین چیکارکنم که مشکلم حل بشه چون کل زندگیمونحت شعاع قرارداده وباهمسزم سرسنگینم کلا😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین گلم یعنی شما دوست داری در هفته رابطه جنسی بیشتری داشته باشید اما همسرت توانش نداره درسته؟؟؟اونم دوست داره داشته باشه یا اصلا ترغیب نیست به رابطه ؟؟خب یا دلیلشم قطعا عدم نعوظ که مشکل خیلی مهمیه

اره یکبارمیتونه اخه خیلی هم دیرارصامیشه

خب تو اون یه بار که رابطه دارید آیا شما هم لذت می‌برید؟؟یعنی میخوام بدونم خودتم ارضا میشی یا نه؟؟

بعد خودت هفته ای چن بار دوست داری داشته باشی؟

توی تاپیک قبلی که 4 سال ازدواج کرده بودی نمیدونم چرا حس میکنم قصد بدی از زدن این تاپیکا داری

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...