2777
2789
چله سوره طه معجزه می‌کنه

خسته شدم بسکه چله بردار و دعا کن و صبر کن

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
برات تعریف کردم خوابمو برو بخون عزیزم

خیلی هست باید جواب بدم خلوت شد چشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیبی نداره عزیزم هر وقت تونستی جواب بده میام میخونم ،راستی کارتم بگو که چکارم داشتی

واسه پسر دار شدن یه چبزایی بلدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

حسم خوب نیست انگار حسوذه و حسادت زیادی دارهی دوریس خاصی هم میبینم ازشدر ظاهر دوستع انگار

چقدر اون قسمت ک دوری می‌کنه درست گفتی:)

نمی‌دونم واقعا هنوز به این مراحل از شناخت نرسیدم و امید وارم درست نباشع

حسم خوب نیست انگار حسوذه و حسادت زیادی دارهی دوریس خاصی هم میبینم ازشدر ظاهر دوستع انگار

چند هفته ای بهش پیام میدم جواب نمیده رفتارش هم باهام خوب نیس حضوری ولی یاد گرفتم مثل خودش رفتار کنم دیگه پیام ندادم این چند روز امروز هم محل نذاشتم جوری که اومد خودش داشت حرف میزد باهام و من زیاد گرم نگرفتم

بزار فکر کنمی دغدغه فکری و ذهنی داره نگرانه بفهمیچون باعث خرابی رابطه میشهحس میکنم مال گذشته است

احساس میکنم پشیمون شده 

انگار اینطوریه، ولی خودش میگه نه

نه میخواد باشه نه میخواد نباشه

کلافه ام

*اللهم صل علی محمد و آل محمد *   * اللهم عجل لولیک الفرج*
پاکسازی کن

پاکسازی چطوری باید کنم؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺