2777
2789
ابنقدر خوشحال شد وقتی فهمید بچه دومم دختره

درخاستتو بده کارت دارم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بله

به نظرت خوشبخت میشم ؟کنارش 

اخه اخلاق های خاصی داره ادم از اینده میترسونه

میتونی چند تا ویژگی هاش بگی؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت خوشبخت میشم ؟کنارش اخه اخلاق های خاصی داره ادم از اینده میترسونهمیتونی چند تا ویژگی هاش بگی؟

ببین خوشبخت میشی ولی نه زیاد حس پشیمونی میاد سراغت اخلاقش خیلی خاصه مودبه یه بار خوبه یه بار نه عصبی میشه

تحملش کمه 

اخلاقش خاصه خوب باید فکراتو بکنی ممکنه اذیتت کنه بعدا تحمل شرایط سخت بشه واست 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

و فعلا قصد نداره فعلا

شمام حس دارین؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

حس ششم خیلی قوی دارم

از تولدم بپرسم که یه سوال اره یا نه ای رو جواب بدین

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ببین خوشبخت میشی ولی نه زیاد حس پشیمونی میاد سراغت اخلاقش خیلی خاصه مودبه یه بار خوبه یه بار نه عصبی ...

اگر اینو رد کن 

مورد های بهتری هست برام؟

خسته شدم از تنهایی😔

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اگر اینو رد کن مورد های بهتری هست برام؟خسته شدم از تنهایی😔

صددرصد ولی عجول نباشید 

صددرصد ولی عجول نباشید

باور کن عجول نیستم سنم مناسبه دیگه🥺😢

باور کن عجول نیستم سنم مناسبه دیگه🥺😢

چله سوره طه معجزه می‌کنه