2777
2789
حواسش هست عزیزم چهل ماه اومده خونه مامانشه ولی من راضی به بچه دار شدنش نیستم چون دفعه قبل که سقط کرد ...

نیتتو صاف کن توجه نکن به حرفاشون ولی خودش با شما خوب نیست 

باید خیلی مراقبش باشه تقی به توقی بنده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بهم تهمت به اون بزرگی زد

دقیقا منظورم خود شما بود ولی خجالت کشیدم رک بگم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه نه بعضیا

چون یه زمانی که من نازایی داشتم مادر این مائده اومد کوبید فرق سرم بعد هم که فهمید باردارم گفت هر وقت بدنیا آوردی گرفتی بغلت حسابه ، الان من دوتا دختر دارم دختر خودش که دو سال پیش سقط کرد تهمت زد بهم گفت تو جادو جنبل کردی دخترم سقط کنه تا  بهش بگی نازا 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
نیتتو صاف کن توجه نکن به حرفاشون ولی خودش با شما خوب نیست باید خیلی مراقبش باشه تقی به توقی بنده

یعنی امکان سقطش هست الان پنج ماهشه فکر کنم ، به نظرت جنسیتش چیه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
چون یه زمانی که من نازایی داشتم مادر این مائده اومد کوبید فرق سرم بعد هم که فهمید باردارم گفت هر وقت ...

خیلی به جادو جنبل معتقدند اشتباهه

شما واسه پسردار شدن خیلی زیاد سوره معراج بخون شده روزی دوبار بخون هرشبببب

یعنی امکان سقطش هست الان پنج ماهشه فکر کنم ، به نظرت جنسیتش چیه ؟

احتمالن پسره بله امکانش هست ولی اگه مراقبت کنه نه

احتمالن پسره بله امکانش هست ولی اگه مراقبت کنه نه

درخواست بده کارت دارم