2777
2789
عنوان

علت خیره شدن به یک نقطه چیه🤔

66 بازدید | 13 پست

حتما درآینده به پزشک مراجعه میکنم

به یک نقطه خیره میشم برای جند ثانیه حتی صداهای اطرافمم نمیشنومم درحد ۳ ۴ ثانیه طول میکشه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید فکر و خیال و عدم تمرکزه 

اون چندثانیه توی حالتی که داری با کسی حرف میزنی یا فعالیت فیزیکی خاصی میکنی هم اتفاق میفته؟

اگه غیر ظبیعیه و خللی ایجاد کزده شاید شااااید تشنج باشه

ولی احتمالش کمه اگهدسابقش نداشتی قبلا

حالا اگه چند ثانیه باشه مشکلی نیست 

بیشتر طول کشید ساقیامون رو عوض کنیم  کمپین نه به موتوری ها!!!!

شاید اون لحظه مغزمان در حال پردازش اطلاعات هست یلحظه فیوز رو کشیدیم هنگ کردیم 

شاید فکر و خیال و عدم تمرکزه اون چندثانیه توی حالتی که داری با کسی حرف میزنی یا فعالیت فیزیکی خاصی م ...

از بعضی وقتا ناخداگاه میرم تواین حالت

داشتم با یکی صحبت میکردم یهو اینطور شدم

نه اصلا تاحالا سابقشو نداشتم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

حالا اگه چند ثانیه باشه مشکلی نیست بیشتر طول کشید ساقیامون رو عوض کنیم کمپین نه به موتوری ها!!!!شای ...

😂😂😂

علائم افسردگی

همین کم مونده بود تو زندگیم