2777
2789
عنوان

ناراحت شدنم از رفتار دوستم

102 بازدید | 19 پست

سلام من یکی دوروز پیش امتحان داشتم بعد یکی از سوالارو قسمتیشو اشتباه نوشتم که اون قسمت باعث شد بقیه سوالم غلط بشه بعد توی سوال دیگه ای دوستم ازم سه تا گزینه رو پرسید منم بهش گفتم و کلا برگمو اون سمتی کردم که ببینه خلاصه بعد ازامتحان بهم گفتش که انگار سوال دو اون قسمتشو اشتباه نوشتی بعد منم گفتن خب چرا بهم نگفتی دوباره نگاهش کنم ببینم چی بوده و چکش کنم و اونم گفت گفته شاید خودش غلط نوشته که بنظرم ادم اگه به خودش شک داشته باشه خب میگفت بهم که چرا من اونطوری نوشتم که اگه خودش غلط نوشته درستش کنه ولی چیزی نگفت منم خیلی ناراحت شدم از دستش یه عذر خواهی نکرد فقط میخواست انگار قانع کنه آدمو فقط کاش میگفت ببخشید حواسم نبود بگم

بنظرم بیشتد حواسش به این بود که از من بپرسه اون سه تا چیزو خلاصه خیلی ازاین بابت ناراحت شدم و اصلا حتی نمیحواستم جواب سوالو بده چون اگه برمیگشتم میتونستم درستش کنم تایم امتحانم کم بود اگه بیشتر بود خودم حتما برگشته بودمو متوجه شده بودم. 

بنطرتون من خیلی حساس شدم یا واقعا حق دارم دوستیمونم خیلی صمیمیه

ببین اگه مطمن نبود نمی گفت شتباه نوشتی می گفت چرا جواب من فرق داشت و اینااحتمال نخواسته نمرت بهتر بش ...

آره واقعا بنظر منم آخه حس میکنم فکر میکرد دارم خوب مینویسم چون سرم روی برگه خودم بود بخاطر تایم کم 

اون فکر کرده لابد خیلی خوب میشه نمرم😅

البته اگه تایم بیشتر بود اره واقعا نمره کاملو میگرفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا بنظر منم آخه حس میکنم فکر میکرد دارم خوب مینویسم چون سرم روی برگه خودم بود بخاطر تایم کم ا ...

ببین همیشه سعی کن جوری درس بخونی که از کسی تقلب نگیری تا بقیه ام توقع تقلب از تو ر نداشته باشن

من خودم با ان که خیلی درس خونم ولی خدای تقلبم

ضربشم خیلی جاها خوردم

واسه کسی مثل توعم که ازت سو استفاده میکنن مطمن باش خیلی وقتا میرسونی ولی بهت نمیرسونن پس کلن جوری باش که حداقل خودت سودی نمیبینی بقیه ام نبینن

نگو این رفیقمه و فلان ه مشخصه نیست

ببین همیشه سعی کن جوری درس بخونی که از کسی تقلب نگیری تا بقیه ام توقع تقلب از تو ر نداشته باشنمن خود ...

راستش در حقیقت خودم خیلی وقته دگ اهل تقلب نیستم و اکثرا تقلب نمیکنم حتی اونروزم چون نمیخواستم تقلب کنم سرم روی برگه خودم بود و قصد کرده بودم نه برسونم نه از کسی بگیرم ولی دگ چندبار گفت منم دگ روم نشد ولی واقعا حرفات حقه

ببین همیشه سعی کن جوری درس بخونی که از کسی تقلب نگیری تا بقیه ام توقع تقلب از تو ر نداشته باشنمن خود ...

کلا بهش میگم ایندفعه که میخوام از ابن به بعد نه تقلب بگیرم نه تقلب بدم البته که من تقلب نمیخواستم میگفت غلطه خودم درستش میکردم

کلا بهش میگم ایندفعه که میخوام از ابن به بعد نه تقلب بگیرم نه تقلب بدم البته که من تقلب نمیخواستم می ...

بهش نگو چون احتمالا مسخرت کنه

تازه میبینی یه جا دیگه خیلیییی لنگ بودی مجبور شدی

ولی همیشه خودت سرتو بکن تو برگه کسیم خواست به روی خودت نیار

وقتیم خیلی گیر بودی تا جواب خودتو از اونا نگرفتی بهشون نرسون

وات د من هنوز دوازدهمم فکر نمیکردم دانشگاه اینجوری باشهه نشستم راه و چاه برات میگم ببخشید واقعا🤦‍♀️ ...

نه بابا این چه حرفیه کلا وقتی یه چیزیو برای بقیه تعریف میکنی هم ارومتر میشی هم اکثر وقتا یه راه خوبی بهت میگن چون ادم برای زندگی دیگران راحت تر نطر میتونه بده تاخودش😂