2777
2789
عنوان

خانومای بارداار بیاید نگراااانم

24 بازدید | 3 پست

سوال:دوستان نگرااانم

من شنبه ی هفته ی پیش بعد از یک هفته تاخیر رفتم ازمایش دادم بتام 4هزارو خورده ای بود، چون فردا وقت دکتر داشتم دوباره امروزم رفتم ازمایش دادم که ببینم بیشتر شده یا نه، الان همسرم رفته جواب گرفته میگه نوشته<10000

علامت بزرگترِ ریاضی بعدم عدد 10هزار، این یعنی چی؟؟؟؟؟

برحسب پریود الان 5هفته و 6روزمه 

دارو خورده بودی؟

سابقه چندقلویی دارین؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هردوش خیر

پس بذا ببین دکترت چی میگه

نگران نباش تا فردا 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...