2777
2789
عنوان

حق دارم از خدا ناراحت باشم🫠💔

68 بازدید | 6 پست

دلم شکسته مگه اون خدای من نیست پس چرا باهام اینجوری میکنه دیه کی تا کی باید اینجوری زندگی کنم چنتا حسود که رسما شیطانو درس میدن افتادن تو زندگی بدبخت من هر گهی دلشون میخاد میخورن خدا هم قربونش برم فقط تماشا میکنه کلی بلا سرم اومد ی آخ نگفتم چون میگفتم خدا هستو نباید نا امید بشم ولی اون پس فطرتا پروتر از این حرفان نذارید باور کنم ظالم سالمه همیشه من خودم به یکی بدی کنم خدا شاهده بدترین تاوانو میدم بعد اونا ک با دشمنش دوستن هیچیشون نمیشه الانم با خبر شدم میرن مکه اره خب خدا دوسشون داره ک میبرتشون خونش هی مشتی خیلی بی معرفتی:)  من تورو خدای خوب خودم میدونستم بعد تو.. 

کافیه من بد باشم دنیارو روی سرم خراب میکنی تو اگه منو دوس نداشتی نباید به دنیام می آوردی خدا قشنگه:) 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

بعضیا دیر تاوان پس میدن ولی پس میدن

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده سال شد عزیزم عمر من حروم شد

بگذر تا خودت به آرامش برسی شما فقط ظاهرشون رو میبینی که کجا میرن و.... شاید مشکلاتی دارن که شما خبر ندارین

من مثل شما تا یکم اشتباه کنم فوری یه مشکل برام پیش میاد ولی بقیهه.... 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

بگذر تا خودت به آرامش برسی شما فقط ظاهرشون رو میبینی که کجا میرن و.... شاید مشکلاتی دارن که شما خبر ...

ببرا من مهم نیست خوشبخت باشن ولی زورم میاد ی ادم لجن بره خونه خدا 

ببرا من مهم نیست خوشبخت باشن ولی زورم میاد ی ادم لجن بره خونه خدا

در چه حد بد بودن

شاید توبه کردن

در چه حد بد بودنشاید توبه کردن

عزیزم هنورم دارن ادامه میدن به کارای لجنشون 

در حدی ک ی نفرو از زندگی انداختن 

هه توبه چ کلمه خنده داریه برا اونا