2777
2789
عنوان

تا حالا شده بخاطر شکستن چیزی شوهرتون دعوتتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 22 پست
آره بخدا خودم خیلی ناراحت شدم اصن ی جوری رفتار کرد انگار من هیچ حقی ندارم تو این خونه

هرکس یجوریه

ولی من بودم هرچی تو دهنم بود بارش میکردم دیگه جرات نکنه اینطوری حرف نزنه ی وسیله ارزش اعصاب خراب کردنو نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناراحت شدم

ول کن بابا😢😂  ولی تو قیافه باش براش 

مردا ندید  بدیدن

حالا پول داده   ناراحته

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ن کلا اخلاقش همش دوس داره بقیه و مقصر بدونه هر اتفاقی تو این خونه بیوفته منو مقصر میدونه

عجب آدمیه، اینجوری اعتماد به نفسی برات نمیمونه که

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بخدا من خودم و دخترم خیلی رعایت میکنیم چون چیزی خراب بشه یقه مارو میگیره همیشه استرس دارم برا همه چی

حق داری واقعا. استرس غر شنیدن بابت چیزایی که مال خودت هم هست خیلی سخته

این دفعه اگه اون چیزی رو خراب کرد مثل خودش رفتار کن شاید بفهمه کارش زشته

عجب آدمیه، اینجوری اعتماد به نفسی برات نمیمونه که

اصلااا ندارم بخدا

ب جون دخترم افسرده شدم شدید اصلا خوشم از هیچی نمیاد شب تا صبح سرکار  منم خونه تنها 

آخرشم همش میگه ب من زنگ نزن در طول روز دیونه شدم از تنهایی 

نمیزارن با هیچکس ارتباط داشته باشم ن دوستی ن آشنایی هیچچچ

اون دفعه گفتم طلاقم بده 

گفت  بخوای آبرومو ببری ی گلوله خودم یکی بچه و میزنم همش میترسونم

حق داری واقعا. استرس غر شنیدن بابت چیزایی که مال خودت هم هست خیلی سختهاین دفعه اگه اون چیزی رو خراب ...

خیلی بد زندگی با این آدم ها بخدا پیرم کرده

اصلااا ندارم بخداب جون دخترم افسرده شدم شدید اصلا خوشم از هیچی نمیاد شب تا صبح سرکار منم خونه تنها ...

غلط کرده مرتیکه نفهم ،فقط زن میخواسته که بزنه تو سرش و مثلا مردونگیشو به رخ بکشه ،وای وای عجب آدم نفهمیه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!