مثلا وقتی عصابی میشن از نقطه ضعفها یا درد دلهای قبلانت به شیوه ی آزار دهنده بکار میبرن. ؟ من چرا این کارو قبول ندارم اصلا اگه انجام بدم خودمم اذیت میشم ولی اونا ادیت نمیشن از این جور آدمها دلیل کارشون رو پرسیدم براشون عادیه این رفتار و میگن خب دعوا همینه ولی من تا عمق استخون تا هزار سال قلبم میشکنه از این رفتارها با قول خودشون فقط میخوان بسوزوننت و چیز مهمی نیست حتی میتونی از دروغ دروغ و تهمت استفاده کنی ، اما برای من خیلی کار وحشت ناکیه من عادیم یا اونا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه همینه اکثرا خانواده شوهرم درد و دلاشونو به من میگن . من هیچی نمیگم . چون سریعا ۱۰ تا نیزارن روش و به بقبه میگن و همه چی به اسم من تموم میشه
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
دقیقا تاپیک یکی مونده به آخر من در همین مورده. تو این سایت هم چندین مورد دیدم که رفتن تاپیک های قبلی ...
خب سوال منم این چرا میخوان دل طرف رو بسوزونن مگه دشمنشونیم ، مگه چه بدی بهشون کردیم چرا بی دلیل توسط یه سری افراد مثل کسی که مصتحق مجازات با آدم رفتار میشه ؟