2777
2789

مثلا وقتی عصابی میشن از نقطه ضعفها یا درد دلهای قبلانت به شیوه ی آزار دهنده بکار میبرن. ؟ من چرا این کارو قبول ندارم اصلا اگه انجام بدم خودمم اذیت میشم ولی اونا ادیت نمیشن از این جور آدمها دلیل کارشون رو پرسیدم براشون عادیه این رفتار و میگن خب دعوا همینه ولی من تا عمق استخون تا هزار سال قلبم میشکنه از این رفتارها با قول خودشون فقط میخوان بسوزوننت و چیز مهمی نیست حتی میتونی از دروغ دروغ و تهمت استفاده کنی ،  اما برای من خیلی کار وحشت ناکیه من عادیم یا اونا

شادی روح بابام یه صلوات بفرستین🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حسادته .

واسه همینه  اکثرا خانواده شوهرم درد و دلاشونو به من میگن . من هیچی نمیگم . چون سریعا ۱۰ تا نیزارن روش و به بقبه میگن و همه چی به اسم من تموم میشه 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
دقیقا تاپیک یکی مونده به آخر من در همین مورده. تو این سایت هم چندین مورد دیدم که رفتن تاپیک های قبلی ...

خب سوال منم این چرا میخوان دل طرف رو بسوزونن مگه دشمنشونیم ، مگه چه بدی بهشون کردیم  چرا بی دلیل توسط یه سری افراد مثل کسی که مصتحق مجازات با آدم رفتار میشه ؟

مثل خودشون که نمیتونم رفتار کنم چون باید از مقام انسان در بیایی بعدم عذاب و جدان اذیتم میکنه چیزی هم بهشون نگم دل شکسته گیش اذیتم میکنه

خب سوال منم این چرا میخوان دل طرف رو بسوزونن مگه دشمنشونیم ، مگه چه بدی بهشون کردیم چرا بی دلیل توس ...

یه جمله دیدم ، خیلی به دلم نشست. 

نوشته بود :

🌸 آدم ها به اندازه کمبودهاشون ، دیگران رو آزار میدن. 

آدمی که از لحاظ فکری و روحی سالم باشه ، دیگران رو آزار نمیده. 

کسی که توهین میکنه ، شخصیت حقیری داره و داره حقارت های درونی خودش رو نشون میده.