2777
2789
عنوان

وضعیت دختر داییم به نظرتون خوبه

191 بازدید | 17 پست

خوشگل نیست خیلی ولی ظاهرش عیب خلصی نداره.دانشجو داروعه. تک فرزنده و باباش سه تا خونه و چند تا رمان و یع کارگاه داره با یه شغل دولتی نسبتا خوب . خواستگار های کارمندو رد میکنه به نظرتون کارش درسته؟ یعنی دنبال لول بالاتره؟

نه صرفا تمایلی به ازدواج در حال حاضر نداره. شاید با یه کارگر ساده ازدواج کنه ولی این چیزی از ارزشاش کم نمیکنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف دارع دکتر داروساز میشه

تاپیک زدی هرچی کارمتده رد میکنه ینی دنبال بالاتره

چرا نباشه اونوقت نکه فک کردی کارمند ازش بالاتره 

تو مخت چی میگذره اسی طرف جر خورده اونو قبول شده ب اون رشته ها میگن سه رشته تاپ

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
طرف دارع دکتر داروساز میشهتاپیک زدی هرچی کارمتده رد میکنه ینی دنبال بالاترهچرا نباشه اونوقت نکه فک ک ...

ببین من اینو زدم بدونم شانس خودم چجوره من ولی تعهدی آوردم امسال ولی حتی یه دونه ام ندارم خواستگار با اینکه یه مقدار از اون خوشگل ترم درسته وضعمون مث اونا نیست ولی مام شان اجتماعی بدی نداریم چرا برا اون اینهمه میره برا من یه دونه ام نیومده .اعتماد ب نفسم اومده پایین .

ببین من اینو زدم بدونم شانس خودم چجوره من ولی تعهدی آوردم امسال ولی حتی یه دونه ام ندارم خواستگار با ...

اره ارواح عمت اگ تعهدی اوردع باشی

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

خب بله ایشون پزشک باید با پزشک یا بالا تر ازدواج کنه البته حتما اینجوری نیست ولی کارش خوبه واقعا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍