2777
2789
عنوان

نی نی سایت هیچوقت درست نمیشه

181 بازدید | 23 پست

فقط بعضیا بلدن حرف غیر علمی

حرف الکی بزنن 

یکم مطالعه

یکم شعور بد نیست

حالا بیشتر فهمیدم که تبادل نظر تو این سایت یعنی بازی با اعصاب خودت

چی شده

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

قبول دارم

چیشده

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای فحش هایی که خوردمخودم جهنمبه بابامم فحش دادن

جدیدا این بچه‌ کم سن و سال ها ریختن تو سایت ،یه مشت جوگیر مزخرف فقط فحش میدن و دری وری میگن برا جلب توجه ،هرموضوعی هم که بره تو پربازدید ها با این حرفا میترکوننش کلا حرف زدن باهاشون اشتباهه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من سالهاست فهمیدم برا همین تاپیک نمیزنم.‌‌ی عده بچه سال و...میان با بدترین حالت ممکن میپرن به همه ..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

چی شده عزیزم؟ به دل نگیر🌹

نی نی سایت مشت نمونه ی خرواره، همون ادمای جامعه هستند. بعضی ها با شعور، با شخصیت، اهل تشکر کردن و ... بعضی ها هم تا نظرت مخالف باشه تهمت ناموس و فحش و .... تعدادی هم بین این دو سر طیف.

هیچی سر اینکه گفتم گربمو عقیم کردمعمل سختیه براشون هم خودم فحش خوردم هم بابام

چ بی ادب😑

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من ن گربه دارم ن دوس دارم ولی پیج ی دکتری تو یوتیوب دارم اون همیشه اصرار ب عقیم سازی داره میگه خیلی براشون بهتره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه