2777
2789
عنوان

نی نی سایت هیچوقت درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
من ن گربه دارم ن دوس دارم ولی پیج ی دکتری تو یوتیوب دارم اون همیشه اصرار ب عقیم سازی داره میگه خیلی ...

یکی به بابام فحش داد

یکی گفت کاش باباشم عقیم کنن

واقعا شعور ادما کجا رفته؟

کلا ادمایی که حیوون خونگی نداشتن یا ندارن و از حیونا متنفرن زمین تا اسمون با سرپرستا و کسایی ک حیونارو دوست دارن فرق میکنن شاید همه از سگ ولگرد بدشون بیاد یا بگن هاری دارن یا بگن گاز میگیره و گربه بی صفته و پرنده اومد نیومد داره. و.... ولی اونایی که واقعا حیونارو دوست دارن درک میکنن که حیونام اخلاق دارن حریم شخصی دارن مریض میشن اره سگی که هاری داره همه رو گاز میگیره چون مریضه و باید ب این مشکلشون شهرداری رسیدگی کنه گربه ای که تو خیابونه اگ بری بش ور بری دستتو چنگ میندازه چون وارد حریم خصوصیشون شدی !!!!! واقعا نمیفهمم شماهایی ک حیون خونگی ندارین چطور میاین درباره اونایی که دارن و وقتشونو زندگیشونو واس اون حیون میزارن نظرای بی ادبانه میدید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه جور ادمی هست جمع نبندین هی یاد گرفتین میگین بچه ان بچه ان بچه انخیلیا سنشون اونقدرا هم زیاد نی ...

دقیقا

والا من از کسایی فحش خوردم که تاپیکاشونو نگاه کنی همش نفرین مادر شوهره

کتک زدن بچه هاشونه

یکی به بابام فحش دادیکی گفت کاش باباشم عقیم کننواقعا شعور ادما کجا رفته؟

بودم تو تاپیکت و فقط تاسف خوردم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دقیقاوالا من از کسایی فحش خوردم که تاپیکاشونو نگاه کنی همش نفرین مادر شوهرهکتک زدن بچه هاشونه

همه جور ادمی هست تو سایت حالا زیادم حرف من ربطی به تاپیک شما نداشت ببخشید

ولی من واقعا از این ناراحت میشم که شاید عقل منه 19 ساله  خیلی بیشتر بکشه تا زنی که سنش بالاتره ولی افکارش پوسیده اس

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

من خودم احساس میکنم قلبمو سوراخ سوراخ کردن

ولش کن بابا معلوم نی کی پشت این اکانتاس حالا از نزدیک ببینیشون نمیتونن تا ده بشمارن اینجا میشن علامه دهر

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه