2777
2789
عنوان

بخاطر پنیک اتکام مسخره میشم

97 بازدید | 8 پست

چند سال پیش پنیک میشدم تو مدرسه

بعد یسال مسخره شدن به دستور پزشک قرصایی مصرف میکنم در حد ۶ ۷ ساعت که فقط تو مدرسه پنیک نشم

تروقران تربیت کنید بچه هاتونو وگرنه میرن اسیب میزنن به خیلیا مثه من هم روحی هم جسمی

که واس خاطر هردوشون توسط پدرمادرم سرزنش میشم

از هر دو طرف دارم میخورم و دم نمیزنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم میبینم تو قرن ۲۱ عوض اینکه کسی رو مسخره نکنن قضاوت نکنن حیوان آزاری نکنن و خیلی چیزای دیگه اما انگاری بیشتر شده این رفتارا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

دقیقا منم میبینم تو قرن ۲۱ عوض اینکه کسی رو مسخره نکنن قضاوت نکنن حیوان آزاری نکنن و خیلی چیزای دیگه ...

بعد حس میکنن خیلی خفنن با مسخره کردن دیگران

درصورتی که گاوی بیش نیستن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
منم بعد فوت مادرم دچار حملات پنیک اتک شدم و واقعا برام اذیت کننده ست درکت میکنم واسه دوستات هم متاسف ...

روحشون شاد باشه