2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا آدما رو بایه چیز تو زندگی امتحان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رسادلت همه انسان ها رشد کردنه امتحان هرکسی هم فرق داره موضوعی برات پیش میاد باید درسشو بگیری و رشد ک ...

منم منظورم همینه شما میگی از یه طرف موضوعی پیش میاد 

اما چرا برای بعضی ازهرجهت 

انگار جلسه امتحانه همه برگه های کل درسهار و بذارن جلوت بگن امتحان بده

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بشبنم کامل توضیح بدم میان به رگبار میبندنم

نه گلم اعتقاد باید درقلب آدم باشه با رگبار من وامثال من نه بلکه معتقد نمیشی که در اعتقاد خود به بی باوری محکم تر هم میشی .ولی واقعا کارما بدون خدا ممکن 

اصلا زندگی که توش یک معبود نباشه که تهش وقتی میبری حداقل صداش بزنی وبراش اشک بریزی وکله کنی چه شکلی میتونه باشه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بشبنم کامل توضیح بدم میان به رگبار میبندنم

نه توضیح بده 

شاید خیلیا قانع بشن یا قانع کنن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

اینا تکوینی هستش خدا نمیخواد کسی همسرش بد باشه

تکوینی ؟

چرا من باید دوتا دشمن به زندگیم بیفته که زندگیمو خراب کنو تمام تصمیمات زندگیم تحت الشعاع قرار بگیره ...

دقیقا 

چرا من باید دوتا دشمن به زندگیم بیفته که زندگیمو خراب کنو تمام تصمیمات زندگیم تحت الشعاع قرار بگیره ...

خلقت خدا جزئی نیست 

خدا با یک اراده کل عالم هستی رو خلق کرده 

مثلا تو خیال کردی خدا گفته خب این بچه چی باشه؟ دختر 

مادرش؟ نامادری و جادوگر تا پوستش بکنه 

خب دیگه چی کار کنیم تا زجر بکشه؟ مثلا فلان خال زشت هم رو صورتش باشه قدشم کوتاه باشه 

خیر چنین نیست 

اگه پدر شما با ایشون ازدواج نمی‌کرد الان اون ساحر بالاسر تو نبود 

اکه اون به حرف خدا گوش میداد سحرت نمی‌کرد 

بازم سوالی بود بپرس زدم کنار جواب دادم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

منم منظورم همینه شما میگی از یه طرف موضوعی پیش میاد اما چرا برای بعضی ازهرجهت انگار جلسه امتحانه همه ...

در یک زمان از همه جهات نیس یک مورده ولی به شکل های مختلف 

بشین همه شون بنویس ببین چه چیزی در همشون مشترکه که میخواد درونتو شفا بده 

خدا نگرفته که.طرف مریض بوده مرده تصادف کرده مرده خدا کشتش؟؟ طرف مغازه ش آتیش گرفته گدا شده خدا گداش ...

وقتی طرف تو یه آن زندگیش نابود میشه این امتحانه ؟

چیه پس 

اگر اینجوری ک شما میگی پس همه چی براثر اتفاقه

در یک زمان از همه جهات نیس یک مورده ولی به شکل های مختلف بشین همه شون بنویس ببین چه چیزی در همشون مش ...

انقدر سردرگمم ک نمیدونم کدومشو تجزیه تحلیل کنم

وقتی همسر بد خانواده بد فقر میده ناخواسته بدنت هم درگیر میشه انواع اقسام بیماری‌های روحی و جسمی

خدا به بابات گفته به فرزندتان نیکی کن یا بدی؟ 

به همسرت کفته همسر خوبی باش یا بد ؟ 

فقر هم عدم ثروت می‌شود فقر خدا گفته  دنبال کار و پول برید یا نرید ؟؟ این عذاب ها از جانب خدا نیست

خلقت خدا جزئی نیست خدا با یک اراده کل عالم هستی رو خلق کرده مثلا تو خیال کردی خدا گفته خب این بچه چی ...

خب چرا من باید هم جادوگر داشته باشم هم خانواده ای که حرف منو قبول نکردن هم بیماری هم مشکلات دیگه چشم زخمش چی چرا اینمه دعا خوندم چشمو نظرش ازم دفع بشه نشد اینهمه قران خوندم التماسش کردم چشم زخمش لااقل ازم برخ بتونم به زندگی برسن

حالا اینا به کنار 

چرا خدارو هرچی صدا زدم اروومم نمیکرد تا اینکه بدبخت شدم اونم چشمشو ازم برداشت ولی بازم به کاراش ادامه میده

دیگه چقدر صداش بزنم چقدر بخوام ازش

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

ولی میتونست جلوشو بگیره, مگه خدا قدرت نداره

بله ولی میشد جبر 

خدا بنا نداره بدون اسباب سبب کاری انجام بده 

حقیقتا باور نمیکنم که مشکلات و بدبختیه ما امتحان خدا باشن 

من تو زندگیم همه تجربیات تلخ و ناگوار رو داشتم متاسفانه اما اعتقاد دارم این خودمون و انسان های اطرافمون و شرایط زندگیمون هست که ما رو تو برهه هایی از زمان مورد ضلم و بدبختی قرار میدن