2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا آدما رو بایه چیز تو زندگی امتحان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 69 پست
چرا دام مستجاب نشد؟ چرا؟ اخه برای چی من فقط ازش خواستم چشمم زخمش ازم دفع بشه بتونم مث بییه اروم باشم ...

آثار وضعی دیر خوب میشه 

مثلا چشمت زده که شل بشی خب تا زمانی که پاهات خوب بسه زمان‌بر هستش 

با حرز و صدقه حتما جلو چشم زخم جدید گرفته میشه 

من حس میکنم آثار وضعی تو شدیده و دارن اذیتت میکنن 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

منم بد اخلاقم ک

شما در مورد آثار خوش اخلاقی و آثار منفی بداخلاقی احادیث رو جمع آوری کن و روزانه مطالعه کن تا یواش یواش از بداخلاقی ت کم بشه و خوش اخلاق بشی 

ضمن اینکه من حس میکنم شما کمی عجول و تند هستی در مواقعی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آثار وضعی دیر خوب میشه مثلا چشمت زده که شل بشی خب تا زمانی که پاهات خوب بسه زمان‌بر هستش با حرز و صد ...

اثار وضعی یعنی چی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

شما در مورد آثار خوش اخلاقی و آثار منفی بداخلاقی احادیث رو جمع آوری کن و روزانه مطالعه کن تا یواش یو ...

الان شما به من بگید چیکارکنم دشمنم بمیره راحت بشم از دستش😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

همین مثلا چشمت زده تا فقیر بشی خب این فقر آثار وضعی است

من یسوال دارم حکم کسی ک طلسم کنه اعدام با یه ضربه شمشیره

حالا اگ من ب طریق دیگض اون فردو قصاص کنم کارما داره یا گناهه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یسوال دارم حکم کسی ک طلسم کنه اعدام با یه ضربه شمشیرهحالا اگ من ب طریق دیگض اون فردو قصاص کنم کار ...

خودمم به‌همین فکر کردم ولی من در جایگاهی نیستم که بهت اینو بگم قطعا میگیرن و تو رو اعدام میکنن.  

ولی شاید چون از طریق قانون عمل نکردی خلاف شرع هم باشه . چون جامعه ما قوانینش بر اساس اسلام هست خلاف قانون خلاف شرع هم هست 

اینو باید با مرجع تقلیدت در میون بذاری بصورت کتبی نامه بنویسی ارسال کنی .

خودمم به‌همین فکر کردم ولی من در جایگاهی نیستم که بهت اینو بگم قطعا میگیرن و تو رو اعدام میکنن. ولی ...

قانون که کلا میگه خرافاته طلسم و اینا

من فقط خدا و شرع مدنظرمه

حاضرم اعدام بشم ولی همچین لجنی وجود نداشته باشه تو زندگیم

این زندگی من با اعدام چه فرقی داره حداقل اونو بکشم میگم مرده یا اعدامم کردن خودم ازین زندگی خلاص میشم

فقط دوس داشتم بدونم بشیوه دیگه بکشمش منم گناه کردم یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قانون که کلا میگه خرافاته طلسم و اینامن فقط خدا و شرع مدنظرمهحاضرم اعدام بشم ولی همچین لجنی وجود ندا ...

باید به مرجع خودت مراجعه کنی و کتبی اینارو بپرسی 

همه موارد توضیح بدی با جزئیات کامل تا بهت بگن 

برای مثال میگم گذشته پر از فقر خانواده ای ک جز دردسر چیزی ندارن بعدش همسر بد خانواده همسر بد فقر تاه ...

من جزییات نمیدونم ولی بنظر من خدا میخواد بهت بگه گذشته رو رها کن و بمن ایمان داشته باش دیگران رها کن 

دست بزار روی زانوهات خودت بلندشو زندگیتو بساز 

داری از همه جا رونده میشی از همه جا میخوری که شما قوی بشی روی پاهای خودت بایستی به جای همش،شکایت کردن