2777
2789
عنوان

مگه نمیگن خدا آدما رو بایه چیز تو زندگی امتحان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم قبول کنمینی چی همش امتحان آخه خود خانواده ما هر راهی میریم آخرش پوچ میشه ,همه اموردر صورتی ک ...

منم همینو میگم 

اصلا هرچقدر ب خاطر گناهای گذشته باشه دیگه در چه حد 

انقدر ک طرف ب مرگش راضی باشه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من که کلاچنتاامتحان تخصصی روباهم میدم🤪

باحال بود 😁😄

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

چرا یکی همسر خوب گیرش میاد یکی همسر بد یا یکی خانوادش هواشو دارن یکی نه یکی بچه اش نور چشمشه یکی خار ...

اینا تکوینی هستش خدا نمیخواد کسی همسرش بد باشه 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

نه همش امتحانه.هم سلامتی هم فقر هم ثروت هم مریضی

منظورم اینه خدا همه این هارو از یه نفر بگیره 

اومدی به این دنیا رشد کنی یه مورد که حل کردی از درونت میری سر سوال بعدی

متوجه نشدم

بنظرم بیشتر کارما خودمون یا خانوادمون من ک هرکار بدی کنم زودی خدا میزنه تو سرم میگم کارماست بیشتر

منم ب کارما اعتقاد شدید دارم 

ولی آخه چندسال چرا طول بکشه 

نه همش امتحانه.هم سلامتی هم فقر هم ثروت هم مریضی

چرا من باید دوتا دشمن به زندگیم بیفته که زندگیمو خراب کن

و تمام تصمیمات زندگیم تحت الشعاع قرار بگیره عملا دارم مینیرم و مردم فقط نفس میکسم

هرروز هرشب ارزوی مرک دارم

الان دقیقا هدف خدا از خلقت من چیبوده

ذره ذره مردم سوختم اب شدم نابود شدم

میخوام بدونم حکمت خدا دقیقا چیبوده؟؟؟؟؟؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

منظورم اینه خدا همه این هارو از یه نفر بگیره

خدا نگرفته که.طرف مریض بوده مرده تصادف کرده مرده 

خدا کشتش؟؟ 

طرف مغازه ش آتیش گرفته گدا شده خدا گداش کرده؟؟

چرا یکی همسر خوب گیرش میاد یکی همسر بد یا یکی خانوادش هواشو دارن یکی نه یکی بچه اش نور چشمشه یکی خار ...

من زندگی ومشکلات خودم گفتم وقتی زندگیمو نگاه میکنم میبینم بیشتر مشکلات ریشه در آدمای دیگه زندگیم داره 

همین همسر خوب وبد برمیگرده گاهی به انتخاب خودطرف مثلا من خواستگاری داشتم که عالی بود اما ردش کردم بعد با همسرم ازدواج کردم نمیگم زندگیم بد ولی شاید با اولی بهتر میشد پس من خواستم وانتخاب کردم 

یا درمورد فرزند خلف ۸۰ درصد تربیت والدین شامل میشه 

یا همین خانواده آیا خدا مسول بدی تک تک بندگانش 

ودراخر بله یه سری مشکلاتم هستن که امتحان خداست وتقدیرش که حکمتی درونش نهفتست 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

دیگه اون دست خداست و مطمئن باش خدا به اندازه ظرفیت هر فرد اون رو امتحان میکنه

من دیدم طرف انقدر توزندگیش حالش بده ک ظرفیتی براش نمونده 

خدا ازهرطرف درو روش بسته

مثل شکنجه هایی که فقط ازیه قسمت نیست از هر عضو جداگونه شکنجه میکنه

چرا من باید دوتا دشمن به زندگیم بیفته که زندگیمو خراب کنو تمام تصمیمات زندگیم تحت الشعاع قرار بگیره ...

ترافیکم عرض میکپم

متوجه نشدم

رسادلت همه انسان ها رشد کردنه 

امتحان هرکسی هم فرق داره 

موضوعی برات پیش میاد باید درسشو بگیری و رشد کنی 

وگرنه اونقدر برات تکرار میشه ( توسط افراد مختلف یا اتفاقات مختلف یا ... ) تا بلخره درسشو بگیری 

اون مورد که حل شد ممکنه بازم از یه جنس دیگه امتحان بشی

وقتی سالمی هم داری امتحان میسی

وقتی همسر بد 

خانواده بد 

فقر 

میده 

ناخواسته بدنت هم درگیر میشه انواع اقسام بیماری‌های روحی و جسمی