2777
2789

همش تو هر شرکتی میره دو سه ماه بعد دعواش میشه میاد بیرون یا اخراجش میکنن خودش میگه اونا تحقیر میکنن پرو بازی در میارن اما چجوریه بقیه کار کنان میبینی 5ساله 10 سال یجا کار میکنن شوهرای شما هم اینجورین یا نه بخدا همش دم عید اخراج میشه هرجا هم بره کلی هزینه طب کاره بعدم یه ماه حقوق عقبیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمن که اینجوری نیست ولی اطرافیان خیلیا رو دیدم اینجوری بودن،اکثرا خودشون سر ناسازگاری میذارن که اخراج میشن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
شوهرت ادم مستقلیهدوست نداره کارمند و زیردست باشهشوهرت مال کار ازاده که اقای خودش باشهازین که زیر دست ...

چند نمونه اینطوری اطرافم دیدم اخرم هیچی نشدن

ادم مستقل از اول میره دنبال حرف و بیزینس خودش

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
شوهرت ادم مستقلیهدوست نداره کارمند و زیردست باشهشوهرت مال کار ازاده که اقای خودش باشهازین که زیر دست ...

آره خیلی قد اصلا نمیذاره کسی بهش تو بگه اما آخه همش ما اگضاع داریم بخدا

نخهوالا ،خب معلومه مشکل از خودشه، یا تنبل ه. یا تحمل آقا بالا سر نداره غد و مغرور ه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

آقای خودش باشه که مرد اگه مرد باشه بخاطره رفاه زن و بچش همه کاری میکنه،مگه اون مردایی که رفتن کارگری و بنایی دلشون نمیخواسته آقای خودشون باشن یا مستقل بشن؟ولی شرایطشو نداشتن پس نباید سرکار میرفتن؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
آره خیلی قد اصلا نمیذاره کسی بهش تو بگه اما آخه همش ما اگضاع داریم بخدا

اگه سرمایه کنار دارین دارین بهش بگو خط تولیدی چیزی راه بندازه خودش بشه اقای خودش

اینجور ادما برن تو کار ازاد جای پیشرفت دارن

آقای خودش باشه که مرد اگه مرد باشه بخاطره رفاه زن و بچش همه کاری میکنه،مگه اون مردایی که رفتن کارگری ...

مگه شوهر من که دلش میخواد اقای خودش باشه الان نشسته تو خونه؟

همسرم به شدت ادمیه که از زیر حرف کسی بودن زیر دست کسی بودن بدش میاد کسی تو بگه بهش ناراحت میشه

ولی به خاطر منو بچه ام داره کار میکنه من نگفتم کسی بشینه تو خونه

فقط گفتم که اینجور ادما بتونن برن کار ازاد جای پیشرفت دارن