2777
2789

زیاد درارتباط نیستیم ولی چندشب پیش پدرشوهرم یهویی اومد خونمون بعد یکسال برای اولین بار دخترمون رو ببینه ولی دست خالی اومد شما بودید چمیکردید نه اینکه حالا بخاد سری بعد بیاره ها واسه دختر خارشوهرمم بعد ۳سال هنو کادو نبرده دلم میخاد تو چشماش نگاه کنم بگم حالم بهم میخوره از خساستت ولی خب نمیتونم شما بودید چمیکردید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا باید بگی خساستت؟کسی که کادو میده لطف میکنه،کسی که نمیده دلش نخواسته، شاید مدلش اینه،

شما چشمت چرا به دست بقیس؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چرا باید بگی خساستت؟کسی که کادو میده لطف میکنه،کسی که نمیده دلش نخواسته، شاید مدلش اینه،شما چشمت چرا ...

🤣🤣🤣ادم غریبه نیست که توقعم بشه که پدربزرگشه نباید کادو بیاره؟!!!بماند که بعد ۱سال اولین باره اومده دیدنش

به نطدم پدرشوهری که بعد یه سال آینده خودش بهترین کادو انقدر بی حاشیه بوده یه سال حضور نداشته 😄

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هیچی عزیزم کمتر چشمتون به دست کسی باشه. برا دختر خودشم نبرده. شاید یکی دلش نخاد برا کسی کادو ببره. ه ...

اره من که اصن چشمم منتظر کادوش نیست فقط ناراحت شدم انقدر بعد مدت ها اومده نوش ببینه دست خالی اومده حداقل ی دوتا دونه میوه هم میخرید چیزی واسه خونه پسرشه ما که غریبه نیستیم منم وقتی بلند شد تعارفش نکردم بمون و....😏🤣

🤣🤣🤣ادم غریبه نیست که توقعم بشه که پدربزرگشه نباید کادو بیاره؟!!!بماند که بعد ۱سال اولین باره اومد ...

خب نخواسته،،،،،

،مادربزرگش بذار کادو بده،

اینقدر هم خنده های هیستریک از خودت نشون نده،،واست خوب نیست.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔