زیاد درارتباط نیستیم ولی چندشب پیش پدرشوهرم یهویی اومد خونمون بعد یکسال برای اولین بار دخترمون رو ببینه ولی دست خالی اومد شما بودید چمیکردید نه اینکه حالا بخاد سری بعد بیاره ها واسه دختر خارشوهرمم بعد ۳سال هنو کادو نبرده دلم میخاد تو چشماش نگاه کنم بگم حالم بهم میخوره از خساستت ولی خب نمیتونم شما بودید چمیکردید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا باید بگی خساستت؟کسی که کادو میده لطف میکنه،کسی که نمیده دلش نخواسته، شاید مدلش اینه،
شما چشمت چرا به دست بقیس؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هیچی عزیزم کمتر چشمتون به دست کسی باشه. برا دختر خودشم نبرده. شاید یکی دلش نخاد برا کسی کادو ببره. ه ...
اره من که اصن چشمم منتظر کادوش نیست فقط ناراحت شدم انقدر بعد مدت ها اومده نوش ببینه دست خالی اومده حداقل ی دوتا دونه میوه هم میخرید چیزی واسه خونه پسرشه ما که غریبه نیستیم منم وقتی بلند شد تعارفش نکردم بمون و....😏🤣
🤣🤣🤣ادم غریبه نیست که توقعم بشه که پدربزرگشه نباید کادو بیاره؟!!!بماند که بعد ۱سال اولین باره اومد ...
خب نخواسته،،،،،
،مادربزرگش بذار کادو بده،
اینقدر هم خنده های هیستریک از خودت نشون نده،،واست خوب نیست.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔