2777
2789
عنوان

شوهرم ازنظرجنسی سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 11062 بازدید | 251 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش دکتر قرص تقویتی بده احتمالا ضعیفه

دکتر برا بارداری من برای شوهرم کوکیوتن و اسپریژن تجویز کرد انقد خوب بود همش دلش میخاست 😂

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

نقوضش کامل نیست

دختر جان تو حتی نمیدونی نعوظ درسته ن نقوض..بعد میای از مشکل شوهرت گله می‌کنی..اولا یکم درکش کم شاید ب مشکلی خورده که نمیتونه چون میگی اول اینجوری نبوده..دوما چن سال ک بگذره دیگه مثل اوایل نیست رابطه ها که..بعضی وقتا حال نداری .حوصله نداری ..مشکل داری ..

بعدم باهاش صحبت کن برین دکتر..نعوظ کامل نداشتن بیماریه واس مرد..شاید مریض شده

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
والا ماهم هفته ای یکبار رابطه داریم هردومون راضی هستیم‌کیفیت مهمه😅

دقیقا ما هم هرروز بدمون میاد..دیگه زیاد هم لوث میشه..هر سه چهار روز میریم ولی یه ساعت چهل دقیقه بهترین رابطه رو داریم.. دوتامون هم کاملا راضی ایم..دوازده سال هم هست ازدواج کردیم

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
منم ۴ساله ازدواج کردم برعکس شما هنوزم هر روز یا یک روز درمیون رابطه میخاد تازه بعضی وقتا روزی ۲بار د ...

داغ رو دلش نذار😂😂

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

دوستای عزیزی که حس میکنن هات تشریف دارن....

کلاهیچ اندازه ی نرمالی وجودنداره وبدن بابدن وآدم باآدم فرق  برای رابطه استانداردخاصی نیست مثلاکسی که هرروزانجام میده وفک میکنه هاته شایدکیفیت رابطش افتضاحه وامایکی هست که هفته ای یه باره وبشدت کیفیت داره 

خودتون بایداین چیزهاروتشخیص بدین

اماقطعاکسی که مثلاازیه دوزدرمیون شده هفته ای یخ بارودوهفته یه باروماهی یه باررو....یایرعکس روزی سه پنج شش بارو......شک برانگیزه وغیرطبیعی