2777
2789
عنوان

خانما چرا عکستونو میزارید تو سایت اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 93 پست
ببخشید کدوم صفحه ست؟

ininisit

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از اطلاع رسانی .خوب از کجا مشخصه راست میگین شما؟ اسم پیجم ک نمیدین.دلیلی نداره مخفی کاری پیج ی ...

ininisite

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

ممنون از اطلاع رسانی .خوب از کجا مشخصه راست میگین شما؟ اسم پیجم ک نمیدین.دلیلی نداره مخفی کاری پیج ی ...

راست میگن من با یک پیج کاری دارم این صفحه رو اینستاگرام 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
این پیجه که خصوصی هست و قفله

نمی‌دونم عزیزم این پیج و اسی دادن درخاست بدید شاید باز کرد

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

😐😐😐😐😐منکه اسم پیجو نوشتم براتون

ببخشید 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اینستا امروز پنج شش تا ماربرا رو گذاشته عکسشونو با اسم کاربریشون

بگو شاید یکی عکسش اونجا باشه بخواد شکایت کنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید