2777
2789
عنوان

خانما چرا عکستونو میزارید تو سایت اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه اونی که اینجا عکس میزاره حتما براش مهم نیست دیگه چرا ما حرص بخوریم وگرنه صدبار نی نی یارا گفتن چه یه ثانیه چه بزاری عکست میره گوگل یا هزار نفر میتونن ذخیره کنن یا اسکرین بگیرن.بعد باز تاپیک میزنن عکسم خودم میزارم زود بیاین نظر بدین پاکش میکنم!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
یه کاربری تاپیک زده بود اسمش یادم نیست می‌گفت گول نخورین نمی‌دونم وایب خوبی میگیرم عکستو بده ببینم ا ...

من ۱۴ ساله اینجام غیر از یک عکس محو از پدر مادرم که تو تاپیکهام هست هیچ عکسی نذاشتم و نمیذارم

هرچی آرزوی خوب مال تو 

ممنون از اطلاع رسانی .خوب از کجا مشخصه راست میگین شما؟ اسم پیجم ک نمیدین.دلیلی نداره مخفی کاری پیج یه متخلفو میکنید

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دوستان از سه چهارسال پیش تا الان عکس گذاشته 

من باید تند تند فیلت  ر شکن خاموش روشن کنم واقعا نمیتونم برم ببینم عکس کدوتونو گذاشته 

اسم پیجو کذلشتم برید گزارش برنید پیجش بسته شه