من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دیگه اونی که اینجا عکس میزاره حتما براش مهم نیست دیگه چرا ما حرص بخوریم وگرنه صدبار نی نی یارا گفتن چه یه ثانیه چه بزاری عکست میره گوگل یا هزار نفر میتونن ذخیره کنن یا اسکرین بگیرن.بعد باز تاپیک میزنن عکسم خودم میزارم زود بیاین نظر بدین پاکش میکنم!!
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
ممنون از اطلاع رسانی .خوب از کجا مشخصه راست میگین شما؟ اسم پیجم ک نمیدین.دلیلی نداره مخفی کاری پیج یه متخلفو میکنید
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔