2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی اذیتمون میکنه چکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 84 پست
والا ما خودمون صاحب خونه ایم مستاجرمون دوقلو پسر داره حتی یبااار نشد در خونشو بزنیم بگیم دارن اذیتمو ...

عزیزم از ادمها وقتی حرف میزنیم تفاوت ها رو باید بپذیریم....ادمها استانه تحملشون متفاوته..گرفتاری هاشون....دغدغه های روحی و ذهنی شون...همه واکنششون به مشکلات و ...یکجور نیست گلم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ما هم آسایش می‌خوایم یه همسایه مثل اسی داشتیم ادعا داشت بچم سر و صدا نمیکنه بچش هم لاغر بود ولی و ...

یه چیزایی دست خود آدم نیست عزیزم بچن،یکی از مستاجرامون بیس چاری از اول صبح تو خونش بادوم میشکست، یعنی از ساعت ۸ صبح شروع میکرد تااا ۱۲ ظهر ...

خب این کلافمون کرد رفتیم تذکرم دادیم ولی بچه رو نمیتونن خفش کنن که گناه دارن 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
یه چیزایی دست خود آدم نیست عزیزم بچن،یکی از مستاجرامون بیس چاری از اول صبح تو خونش بادوم میشکست، یعن ...

خب ما هم گناه داریم 

ببرنش پارک ببرنش بیرون 

بچه اونا مگه آدمه فقط ما هم تو خونه خودمون نیاز به آرامش داریم 

به اندازه کافی بدبختی داریم تو خونه خودمون هم آسایش نداشته باشیم ؟

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

طبقه پایینه ما دوتا نوه هاشون وقتی میان میدوعن مثه خر صداشون طبقه بالامون میاد به قدری صدا پا و جیغ جیغ کردناشون میاد بالا که من سرسام میگیرم اهنگ میزام که نشنوم گو گوم کردناشونو انقدر بیشعوز وبی فرهنگن که ملاحضه نمیکنن دیگه در به هم کوبیدناشونو  نگم براتون ارامش برامون نزاشتن بی شخصیتا

تو رو دروایستی موندن مطمئنم بچت سر صدا می‌کنه خب رعایت کنید

مگه تو بچه منو دیدی؟!

اتفاقا ما بالای سر این همسایمون‌بیشتریم تا اون همسایه

چون این بر حال و آشپزخونست

که ما‌اکثرا این بریم

گیر داده که حتما شما مقصری 

ادم دیوونه ندیدی تو عمرت؟!

ممکنه حدی از سر و صدای بچه شما برای خودتون و حتی همسایه پایینی طبیعی باشه ولی ممکنه واقعا دیگران رو اذیت کنه..ممکنه سر و صدای مهمون های شما از نظر خودتون طبیعی باشه ولی خب ممکنه واقعا یکی از کوره در بره با این حجم سر و صدا....باید تعامل کنین...من جای شما بودم بهش میگفتم حق با شماست من تمام تلاشمو میکنم که شما هم اذیت نشین...گاهی همین حرف میتونه ادمها رو اروم کنه...شما نباید موضع بگیرین و این باعث میشه ایشون هم بخواد از موضع خودش که ارامش و اسایش هست دفاع کنه....

عزیزم از ادمها وقتی حرف میزنیم تفاوت ها رو باید بپذیریم....ادمها استانه تحملشون متفاوته..گرفتاری هاش ...

چرا اتفاقا ما هم سختمونه مدادم بالا سرمون تاپ تاپ میکنن،کی سختش نیست؟فقط میگیم بچن حالا چیکارشون کنن؟مامانه هم اصلا تذکرم بده، یچیزاییو ما هم باید درک کنیم

مگه تو بچه منو دیدی؟!اتفاقا ما بالای سر این همسایمون‌بیشتریم تا اون همسایهچون این بر حال و آشپزخونست ...

خیلی زشته حرف زدنت 

مشکل اعصاب داره و سر و صدا اذیتش می‌کنه 

حق داره آپارتمان برای شما نیست که 

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

خب ما هم گناه داریم ببرنش پارک ببرنش بیرون بچه اونا مگه آدمه فقط ما هم تو خونه خودمون نیاز به آرامش ...

استارترم که میگن بچشون بیشتر اوقات مهده،وقتیم میاد پای تلوزیونه، دیگه میخواید راهم تو خونه نره بچه😐

چرا اتفاقا ما هم سختمونه مدادم بالا سرمون تاپ تاپ میکنن،کی سختش نیست؟فقط میگیم بچن حالا چیکارشون کنن ...

شما دوست نداری تذکر بدی ولی یکی میخواد از این حقش استفاده کنه ...نمیشه ادمها رو اونجوری که خودمون دوست داریم با معیارها و چهارچوب خودمون مقایسه کنیم...

عزیزم کسی که قرص اعصاب میخوره دیوونه نیست!

ایشون استانه تحملش پایین تره و مشکلاتش بیشتر و اون قرص هارو مصرف میکنه

یه مادر باید دید بهتری داشته باشه نه اینجوری برچسب بزنه به بقیه

قطعا صدا میره پایین‌ 

میدونم بچه کوچیک رو نمیشه کنترل کرد و شما هم مقصر نیستی

اما اینو با زبون خوش بگو به اون خانم. 

اینم یادت باشه مشکلات و ضعف اعصاب فقط برای مردم نیست! زندگی قول نداده همیشه برای ما خوب و خوش بگذره

بحث شکایت اون خانم هیچ ربطی به قرص های اعصابش نداشت😊