2777
2789
اره بیش از حد مطمهنم درواقع خودش گقت 🫤

پس بیخیالش شو جدی میگم ببین من کسی رو خیلی دوست داشتم باهم وارد رابطه نشدیم ولی خیلی دوستش داشتم بهش گفتم ببین پسره نه اخلاق داش ن چیزی ن قیافه ن پول نمیدونم چرا دوستش داشتم ولی خوب ببین میگفت ی دوس دختر داره ۲ ساله باهاشه بعد تازه میخواس با منم وارد رابطه بشه من گفتم نه اینا گفتم منم با اون کات نمیکنم گفتم نکن ببین دختره هم از لحاظ مالی هم فرهنگ از من پایین تر بود ولی خوب خودش خاست که اونو انتخاب کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس بیخیالش شو جدی میگم ببین من کسی رو خیلی دوست داشتم باهم وارد رابطه نشدیم ولی خیلی دوستش داشتم بهش ...

دقیقا لیاقت ندارن 

ادم سادع وبدون سیاستی مثل من ک عین بچه ها توجه میکنه به چ دردی میخورع براش 

عزیزم میشه بگی پزشکی قبول میشم؟ازدواجم چی میشه

ببین واقن نمیدونم ولی نمیخام نا امید شی ولی شاید پزشکی قبول نشی اگرم بشی جای خفنی فکر نمیکنم باشه امیدوارم پزشک ماهری بشی ولی خوب حسم اینطوری میگه ازدواجت هم اکیع میشه

ببین واقن نمیدونم ولی نمیخام نا امید شی ولی شاید پزشکی قبول نشی اگرم بشی جای خفنی فکر نمیکنم باشه ام ...

میشه منم بگی تو هفته چندم بارداری زایمان میکنم ؟زایمانم چن ساعت طول میکشه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
ایا با. N ازدواج میکنم؟ دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ رنگ لباسم؟ ممنونم

رنگ لباسم چیه😂😂😂 با Nازدواج نمیکنی ولی رشتتو فک کنم قبول شی شایدم رنگ لباست نارنجی باشه بخودا جادوگر نیستم والا نمیدونم چه سوالایی میپرسین اخه😂

میشه منم بگی تو هفته چندم بارداری زایمان میکنم ؟زایمانم چن ساعت طول میکشه

الان ۲۹ ۲۸ یا ۳۰ هستی؟

حس کردم ۳۲

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ