2777
2789
عنوان

همسایمون خیلی اذیتمون میکنه چکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 84 پست
ربطی به بستن نداره شما باید تلاش کنی و همکاری کنی نه شما اذیت بشی نه ایشون...مگر میشه بچه فقط تو مهد ...

آره بچهای من از ساعت نه بیدارند از اون ساعت شروع میکنن به بازی بدو بدو اذیت کردن گوشی بازی کردن بیرون رفتن،بزور ساعت ۱۲ یا یک بزور کتک خوابشون میکنیم سنشون یکی ۴ و یکی پنج

خب بچه داره بره طبقه اول همسایه ها چه گناهی دارن بچه ایشون رو تحمل کنن

عزیزم هر چی میگم زیر ما دو تا واحد هست و اون واحد ی بار تا حالا هیچ اعتراضی نکردن باز متوجه نمیشن و میخواهن منو بخورن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه ب وزن بچه‌س؟!من واقعا ب صاحبخونه حق میدمچند ساله فقط مستاجر بدون بچه میاریم تو خونهکاش خودتون طب ...

دقیقا درسته هیچ کسی الکی نمیاد بگه صدا دارین که ..درسته شاید استانه تحمل اون طرف پایینتر از خود ما باشه ولی واقعا صدایی که بنظر خیلی مادرها طبیعیه در نظر بقیه زیاده.....مثلا طرف میبینی یک ربع بچه هاش دارن بی وقفه میدوئن خب این صدا واقعا زیری رو اذیت میکنه و انگار با پبک داری میکوبی رو سر طرف....واقعا صدای بالا و دویدن بچه ها اذیت میکنه خیلی ها رو شما بگو حتی ده دقیقه...چون شما بچه ات کنارته متوجه نیستی ولی اون گوم گوم ها روی مخ هست

دقیقا خوب ک توام فهمیدی مشکل اعصاب داره خودش اولین بار ک اومدگفت قرص اعصاب میخورم

با این حرفتون مقصر هم مشخص شد ...

چقدر زشته بیماری کسی رو اینطوری میکوبی تو صورتش حتی پشت سرش هم کار درستی نیست

ایشون دارو میخوره،،، شماهم زودتر اقدام کنید

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عزیزم هر چی میگم زیر ما دو تا واحد هست و اون واحد ی بار تا حالا هیچ اعتراضی نکردن باز متوجه نمیشن و ...

چطوری دو تا واحد زیر شماست 

اونوقت اون خانم هم زیر شماست 😑😑

منظورتون اینه ۳ تا واحد پایینه

خب این خانم زیر شماست و اذیت میشه 

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

چطوری دو تا واحد زیر شماست اونوقت اون خانم هم زیر شماست 😑😑منظورتون اینه ۳ تا واحد پایینهخب این خان ...

بعد چرا اون واحد اذیت نمیشه اونم زیر ماستا؟!

خب بچه داره بره طبقه اول همسایه ها چه گناهی دارن بچه ایشون رو تحمل کنن

والا ما خودمون صاحب خونه ایم مستاجرمون دوقلو پسر داره حتی یبااار نشد در خونشو بزنیم بگیم دارن اذیتمون میکنن،اونام تقصیری ندارن که بچن،شرایطشم نداشتن بقول شما برن طبقه اول حالا یا گیرشون نیومده یا به بودجشون نخورده

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بعد چرا اون واحد اذیت نمیشه اونم زیر ماستا؟!

عزیزم همه اش که زیر شما نیست خودتون اینو گفتین ....ولی شاید استانه تحمل یکی زیاد باشه....من اینها رو میگم که به دیگران هم فکر کنیم. قصد توهین و یا بازخواست ندارم

منم نگفتم ملک من هست ما هم صاحب خونه هستیم شما متوجه منظور ما نیستی میگم زنه دیوونست حتی خودش گفته م ...

یه بار شوهرت بیاد جوابشو بده میره رد کارش بهت قول میدم امتحانش کن

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

والا ما خودمون صاحب خونه ایم مستاجرمون دوقلو پسر داره حتی یبااار نشد در خونشو بزنیم بگیم دارن اذیتمو ...

خب ما هم آسایش می‌خوایم یه همسایه مثل اسی داشتیم ادعا داشت بچم سر و صدا نمیکنه بچش هم لاغر بود ولی وقتی میدویید انگار زلزله شده 

من خیلی دخمل خوبیم 😂🥹

همسایه ما هم ساعت دو نصف شب بچش میدوعه بعد میگه بچسسس یه وسیله چرخ دارم دستشه همزمان که میدوعه اونم رو سر ما میکشه صدای خیلی بدی میده آسایش نداریم از دستشون  

ما خودمون چهارتا بچه تو آپارتمان بودیم والا یه بار همسایه شکایت نکرد