2777
2789
عنوان

دوستان باردار کمکم کنید درد دارم

272 بازدید | 44 پست

سلام عزیزان 

من ۵ هفته و ۳ روزمه

کارمندم 

امروز مجبور شدم از اداره با اسنپ بیام خونه انقدر بد رانندگی کرد همه ش چاله چوله ها و دست اندازارو میپرید الان رحمم تیر میکشه ب نظرتون شیاف پروژسترون بذارم ؟ محص احتیاط یا کاری نکنم ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط استراحت کن تا خوب بشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

سرخود؟ خب برو دکتر در ضمن ۵ هفته ای چیزی نمیشه دردات طبیعیه ربطی به چاله نداره

اخه دکتر گفته بود شیاف ضرری نداره گفتم مثلا در چنین مواقعی یکی بذارم اشکال داره،؟ 

اره ترسیدم اخه یهو درد گرفت 

میترسم از وقتی متوجه شدم حتی خودمرانندکی نمیکنم گفتم هرروز همسرم منو بیاره و ببره

اره بنظرم اینطوری بهتره.

مبارکتون باشه 😍 فرزند اولتونه؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

اخه دکتر گفته بود شیاف ضرری نداره گفتم مثلا در چنین مواقعی یکی بذارم اشکال داره،؟ اره ترسیدم اخه یهو ...

نترس من رو موتور میشستم ۵ هفته تازه فهمیدم باردارم این دردا همش طبیعیه مگه اینکه لکه بینی داشته باشی

خب به همسرت بگو الان ببره دکتر آخه چرا سرخود کاری میکنید شاید برای بچه عوارض داشته باشه

اخه شیاف کلا بی ضرره از دکترم پرسیده بودم قبلا 

پلی خب باز ترسیدم نذاشتم  ولی نکران شدم