2777
2789
عنوان

دوستان باردار کمکم کنید درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 44 پست

ببین دکتر برو 

من توی پنج شیش هفته کلی بالا پایین پریدم بدو بدو کردم یادم میرفت باردارم خواهرزادم رو بقل کردم سنگینه خیلی چندین بار بلندش کردم بقلش کنم یهو رحمم سمت راستش تیر کشید و دراز کشیدم وقتی نشستم دیدم یه چیزی اومد وسط پام رقتم دستشویی دست کشیدم دیدم یه خون قهوه ایه دستشویی کرده یه لکه خیلی بزرگ بود که توی تایپک هام هست بعدش رفتم سونو و بردم دکتر گفت بیست درصد پشت جفت جنینت خون هست که زیاد بشه خدای نکرده جفت رو جدا میکنه و سقط میشن گفت استراحت کن و تا دوازده هفته شیاف بزار شبا من هنوزم خیلی ورجه وورجه میکنم خیلی بدو بدو میکنم و بنظرم شیاف خیلی خوب بود خیلی الان هفته هفتم پس برو دکتر برات شیاف بنویسه تا با خیال راحت اینور اونور بری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دکتر برو من توی پنج شیش هفته کلی بالا پایین پریدم بدو بدو کردم یادم میرفت باردارم خواهرزادم رو ...

تو ان شا ءالله چیزی. نیست چاله چوله اینا ولی درکل برای ارامش خودت با دکترت در ارتباط باش چون استرسی که الان میکشی از چاله چوله هایی که ماشین توش افتاده برات بدتره

ممنونم عزیز دلم چقدر حرفت ارومم کرد

من پارسال که باردار بودم خدا واقعا بچه امو نگه داشت خیلی میترسیدم زایمان اولمم بود و بی تجربه

حرز امام جواد هم همراهم داشتم.

چندین بغر بلا دور شد از جلو چشمام

واقعا خدا نگهداری می کنه

اخه شیاف کلا بی ضرره از دکترم پرسیده بودم قبلا پلی خب باز ترسیدم نذاشتم ولی نکران شدم

ببین عزیزم استرس برای مادر و جنین از افتادن از پشت بومم بدتره! اصلا برا هیجی استرس نداشته باش خدایی که بچه رو تشکیل داده جاشم محکم میکنه

اره دقیقا تو علائم حالت تهوع اینا داری

کم دارم بعضی وقتا الان امشب کلی کار نوشتنی داشتم پشت بندش سرمو بالا اوردم دیدم چقدرحالت تهوه دارم یه لیوان آب خنک با کمی خیلی کم عرق کاسنی خوردم چون از مزش خوشم میاد بهتر شد میشه گفت رفع شد به طرز عجیبی دلم اجتماع میخواد کسی باشه چیزی میخورم نباشه نه دورم آدم باشه حالت تهون یادم میره تنها باشم یادم میاد میگیره هخخ ولی به تخم مرغ فکر میکنم حالت تهوه میگیرم نمیدونم چرا پر تو یخچالمونم هست گفتم فردا از شرشون خلاص بشم حس میکنم شاید چون وقتی رسیدن از شهرستان باز کردم جعبشو بوی مرغدونی و اینجور چیزا میداد برای همون دلم سیاه شد وگرنه قبل اون دوروز یه بار میخوردم چون شنیدم برای رشد بچه خوبه الان میخوام تخم بلدرچین بخرم ببینم با اون چجورم