2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 81 پست
بودم ...اما وقتی هیچ کار احساسی ازش نمیبینم ...۱۱ ساله...تازه روزی یه دونه پیامک صبح بخیر میده...فک ...

الان تو گوگل خوندم راجبش ازوسپرمی 

میگن تمایلات جنسی طبیعی داره ک

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

سلام عزیزم اگه رابطه جنسی برات مهمه سعی کنید درمانش کنید چون خیلیا رابطه خیلی براشون مهمه به نظرم هم ...

مشاور رفتم ...دو هفته مسئولیت پذیر بود ...گل میخرید...کادو....بعدش شد همون آدم بیخیال و مزخرف قبل

میشه که بشه؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستام می گفت آزواسپرم بعد۱۵ سال خدا بهشون یه پسر داد الان کلاس اول

خداروشکر 

تو گوگل نوشته  تمایلات جنسیشون طبیعیه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

اون آزوسپرم بخاطر انسداد مجرا بوده گلم...ایشون آز قطعی و مادرزادی ان

خب و علائمی داشت! ؟ 

فقط ازمایش داشت متوجه شدین؟

بودم ...اما وقتی هیچ کار احساسی ازش نمیبینم ...۱۱ ساله...تازه روزی یه دونه پیامک صبح بخیر میده...فک ...

چند سالته ..جاریم باروش دیگری حامله شد از همسرش ن با آمپول نمیدونم این جدیدا که انجام میدن..تو چی رفتی دنبالش برو دکتر بپرس هزینش چنده بلاخره خودت باردارمیشی اسمش میره شناسنامه شوهرت فثط کسی نفهمه