2777
2789
فقط بخاطر عمل گناه دارن؟میدونی بعد از عقیم شدن چقدر اذیت میشن؟نمیدونم دیگه حیوون آزاری به چی میگن

جالبش این‌جاست با این همه ظلم در حق حیوان بی‌زبان و بهره‌کشی ازش به عنوان بازیچه و عروسک گوشتی خودشون رو در قامت مدافع حقوق حیوانات می‌بینند و کسی بگه آقا سگ و گربه جاش وسط زندگی آدم و زیر سقف خونه و روی مبل  نیست؛ دادشون بلند می‌شه که آی شما محبت و عطوفت نمی‌فهمید! شما حیوان آزارید!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
از داداشش باردار شدداداششم تو نوبته اخر هفته اون عقیم میشه

😐😂😂😂

نطفه ها رو در اوردن؟

چند وقتش بود طفلی؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا شمارو هم ببرن عقیم کنن بگن لطف داریم میکنیم بهت؟ اونم طبیعتش همینه ظلمتون رو خیر تعبیر نکنید

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
دقیقا به افزایش عمر خیلی کمک میکنه

خدا اگه میخواست بیشتر عمر کنه بلد نبود عقیم کندش!!!؟ طبیعت هر حیوونی ی جوره ،یکی کم عمر می‌کنه یکی زیاد 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

انقد حق نگید نمیتونم لایک کنم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

سر گربه هم دعواس خدا🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من الان خرج ۸تاشو دارمخرج بیشتر از ۸تارو ندارم

ماهی چند میشه خرجشون عزیزم 

خوشبحالت من واسه خودمم پول ندارم😂😭

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید