2777
2789
عنوان

حوله ای که با همسرم خریدیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 101 پست
اینجا نیست مغازه شهرستانه و پس نمیگیره

حالا وسط این همه دنگ فنگ بینتون چرا گیر دادی به حوله تو حوله خودت و بردار بعد یکاریش میکنی

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

باهم قیچی میکردن😥

اره 

روزای طلاق و روزایی ک وسایل عروس رو جمع میکردن ببرن خونه باباش،این دوتا خیلی باهم عادی و خوب بودن 

مثلا شوهرشو صدا میزد: امیر کتونی مشکی هام کجاست؟ اون میگفت فلان جا😐خیلی خونسرد و معمولی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار می‌کنه عزیزم ولی به محض اینکه مشکل کوچیک پیش بیاد همه چیزو میندازه کنار صفر و صدی و مودی هست یه ...

خووب مودی باید چیکار کرد با مشاوره درست نمیشه

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

حالا وسط این همه دنگ فنگ بینتون چرا گیر دادی به حوله تو حوله خودت و بردار بعد یکاریش میکنی

نمیدونم یهو یادم افتاد 

دیشب با خانوادم مطرح کردم تا چندروز آینده هم خانواده اون متوجه میشن 

داشتم به مراحل جدایی فکر میکردم یاد وسایلی که گرفتیم افتادم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اره روزای طلاق و روزایی ک وسایل عروس رو جمع میکردن ببرن خونه باباش،این دوتا خیلی باهم عادی و خوب بود ...

وا چندسالشون بود سر چی طلاق گرفتن الان دختر خالت چیکار میکنه

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

اره روزای طلاق و روزایی ک وسایل عروس رو جمع میکردن ببرن خونه باباش،این دوتا خیلی باهم عادی و خوب بود ...

وا 

سر چی جدا شدن چه عجیب 

من هنوز جدا نشدم ولی چندماهه تو چشمای همسرم نگاه نمیکنم

اسی تاپیک هات رو خوندم و واقعا جداییت بهترین تصمیمه

اصلا پشیمون نشو

چون این شخص نه شوهر خوبیه و نه پدر خوبی میشه

بودن باهاش یعنی نابودی جوونیت زنانگیت و حتی اگرم درست بشه نصف عمرت رفته

اسی تاپیک هات رو خوندم و واقعا جداییت بهترین تصمیمهاصلا پشیمون نشوچون این شخص نه شوهر خوبیه و نه پدر ...

مرسی که وقت گذاشتی گلم 

شما چندسالتونه

وا چندسالشون بود سر چی طلاق گرفتن الان دختر خالت چیکار میکنه

شوهرش ۳۲ بود دختر خالم ۲۲

سر دانشگاه 😐 شوهرش میگفت من بچه میخوام دختر خالم صبح تا شب دانشگاه درس میخوند ،همو دوشت داشتن 

بعد دو سال زندگی مشترک شوهرش گفت خسته شدم دیگه نرو دانشگاه این سر لج گوش نداده بود و وقتی برگشته بود خونه دیده بود شوهرش از روی ناراحتی قفل در رو عوض کرده ک تو باید ب حرف من گوش میدادی نمیرفتی 

عوض کردن قفل در همانا و درخواست طلاق دادن دخترخالم همانا

الان دختر خالم و اون آقا بعد ۴ سال هیچکدوم ازدواج نکردن

هردو میرن سرکار....

شوهرش ۳۲ بود دختر خالم ۲۲سر دانشگاه 😐 شوهرش میگفت من بچه میخوام دختر خالم صبح تا شب دانشگاه درس میخ ...

عجب خدایا 

هنوز همو دوست دارن احتمال داره بهم برگردن ؟ 

عجب خدایا هنوز همو دوست دارن احتمال داره بهم برگردن ؟

یکبار برادرم شوهرشو دیده بود شوهرش گفته بود من بعد اون دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم و دختر خالم هم همه خواستگار هاشو رد میکنه 

حس میکنم همو دوست دارن اما اگر همو دوست داشتن چطوری ۴ سال بی هم دوام اوردن؟

من یک روز از شوهرم دور باشم نمیتونم تحمل کنم...

نمیدونم شاید روزی بهم برگشتن....شاید هم هیچ وقت 

مرسی که وقت گذاشتی گلم شما چندسالتونه

خواهش میکنم

۲۱ گلم

منم یه خواستگار داشتم خیلی خوشم ازش میومد ولی بعد از تحقیق متوجه شدم یه مدت قبلش پدرش بینی مادرش رو( مادر خواستگارم) رو شکسته و کلا خانوادگی وقتی زن میگیرن آسیب زدن بهش رو عیب نمیدونن

فهمیدم من اصلا نمیتونم چیزی که خانوادگی هست رو تغییر بدن برای همین رد کردم

خیلیم پیگیر بودن میومد دم در خونه تنهایی 

ولی بودن با افراد رد فلگ اصلا آینده روشنی نداره