2777
2789
عنوان

حوله ای که با همسرم خریدیم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 101 پست
پدرش چطوره؟شاید تو خانواده ای بوده که یاد نگرفته آخه خانواده خیلی مهمه رو تربیت و بلوغ فکری یه آدم

خاندانشون همینطوره 

منم چون میدونستم تو خونه ای بزرگ شده که یاد نگرفته سعی کردم این دوسال زندگی یادش بدم ولی هم زنانگی خودم از بین رفت هم اون نهایت چندروز سعی میکرد اونطوری که من میگم باشه بعدش باز خود قبلیش بود و اینطور که هرروز به جای بهتر شدن بدتر میشد

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی مفصله ولی خب خلاصه بگم خیلی بی عرضه هست حتی از پس یه قهر ساده من بر نمیاد قهر میکنم باهاش نه سر ...

طلاق بگیر عزیزم 

این پیرت میکنه

الان گوشی میشکنه بعدا سر تو رو

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
علت جدایی دقیقا چی هستکلی نگو مثال بزن

خیلی مفصله ولی خب خلاصه بگم 

بچه بودنش و بی عرضگیش 

خیلی بی عرضه هست حتی از پس یه قهر ساده من بر نمیاد قهر میکنم باهاش نه سرکار می‌ره نه دیگه نماز میخونه نه اصلا میاد برای آشتی و.... تا این حد بچه هست که یه قهر ساده رو نمیتونه حل کنه 

مدیریت مالی هم اصلا نداره تو کل این دوسال مدام درحال بدهی دادن بود چون همش کم میاره قرض میگیره با اینکه حقوقش خوبه 

آداب معاشرت بلد نیست و خیلی جاها باعث سر افکندکی من شده 

عصبی هست و وقتی مریض باشم یا حال روحیم بد باشه به جای درک و همدلی از سردی من باهاش عصبی میشه تاحالا چندبار گوشی شکسته چون میکویه زمین

آدم بیخیالی هم هست میبینن من دارم چقدر اذیت میشم بخاطر سردی هاش ولی کاری نمیکنه باهاش حرف هم میزنم کاری نمیکنه فقط چرب زبونی می‌کنه 

در تمامی مسایل من باید مدیریت کنم شدم مثل مردا

اینطوری خاطره زنده میشه هربار که استفاده کنم

ببر بفروش همون مغازه فقط حوله خریدین ؟

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

یاد دختر خالم افتادم 

حدود ۴۰ تا عکس توی آتلیه روز عروسی شون گرفته بودن 

بعد طلاق عکس هارو قیچی کردن و هرکس عکس خودشو برداشت😑

هنوز نتونستم درک کنم نصف عکس بریده شده رو میخوان چیکار کنن!

آتیش بزن بره

خیلی مفصله ولی خب خلاصه بگم بچه بودنش و بی عرضگیش خیلی بی عرضه هست حتی از پس یه قهر ساده من بر نمیاد ...

چندسالتونه جفتتون

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

یاد دختر خالم افتادم حدود ۴۰ تا عکس توی آتلیه روز عروسی شون گرفته بودن بعد طلاق عکس هارو قیچی کردن و ...

باهم قیچی میکردن😥

بنطرت از بین چیزهایی که گفتم کدوم باعث شد بعد اینهمه اصرارت برای جدا نشدن یهو بگی درسته تصمیمت

اینکه بهت اهمیت نمیده و کار هم نمیکنه و..

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

اینکه بهت اهمیت نمیده و کار هم نمیکنه و..

کار می‌کنه عزیزم ولی به محض اینکه مشکل کوچیک پیش بیاد همه چیزو میندازه کنار 

صفر و صدی و مودی هست 

یه وقتایی تغیر رنگ لاک و شالمو هم می‌فهمه اینقدر بهم اهمیت میده 

ولی یه وقتایی انکار ازم متنفره و اضافیم تو زندگیش 

یه عادتی داره هروقت منو میبینن کلی ازم تعریف میکنخ