2777
2789
عنوان

همه بهم میگن نامزدم زشته🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 121 پست
خیلییی زمان کمیه

ارههه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله صددرصد معیارها و ملاک ها متفاوته ،خصوصیات باطنی تو زندگی بیشتر بچشم میاد تا ظاهری

دقیقا من خودم تازه نامزد کردم اخلاق از هرچیزی مهم تره ظاهرش تکراری و عادی میشه واست 

منم دقیقا این مشکلو داشتم همه حرف بد میزدنولی برعکس شما بی پول بود خانواده پشتش نبودن سرباز بودزمان ...

ایشالا خوشبخت باشی گلم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

الان قیافه هم داشت 

اما آس و پاس بود بت میگفتن

حالا که چی مگه میخوای تو صورتش نون و ماست بخوری که قیافه رو  ملاک  قرار دادی 

ملت فقط یه چیزی رو برا گیر دادن دارن همیشه

ولشون کن

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

نه من دو دل نمیشم چون واقعا رفتارش فوق العاده اسواقعا میپرسته منو در این حد🥲…من سنم کمه…تایم زیادی ...

نامزدم رفته بود سربازی کچل بود صورتش سیاه نشون میداد خالم گفت معتاده

بعدش اومد سرکار تهران خیلی قشنگ شده بود و صورتش باز شده بود همون خالم دقت کنید همون خالم گفت مواد مصرف میکنه رنگش پریده

منم گفتم سیاهه معتاده سفیده هم میگی معتاد هدفت چیه

ببین دیگران همه چی میگن در دهن مردم همیشه بازه مهم اینه با طرف خوشبخت باشی خوشگل باشه ولی اخلاق نداشته باشه چ ب درد میخوره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
یه اقا همیشه خوس اخلاق نیستمواقعی پیش میاد که ازش ناراحت میشی و بدت میاد ازشاون لحظه نظرات بقیه که م ...

دقیقا

نظر خودت مهمه گلم وقتی همه چیش اوکیع میشه از بقیه ی نکات منفیش چشم پوشی کرد و نظرات دیگران برات مهم ...

من از بچگی زیبایی برام ملاک نبوده🥲

فقط میترسم اشتباه کنم 

دقیقا من خودم تازه نامزد کردم اخلاق از هرچیزی مهم تره ظاهرش تکراری و عادی میشه واست

بعد یه مدتی ظاهر چه خوشگل چه زشت عادی میشه بنظرم در یه حد نرمال باشه اوکیع چون زشت باشه بعدا ممکنه دلتو بزنه و مشکل ساز بشه و اگه هم خیلی خوشگل باشه بازم هزارتا دردسر داره

همین که اخلاقش خوبه، صد هیچ از بقیه جلوترهوضعش هم که خوبهاخلاق خوب + پول= خوشبختی

وضعیتش هم دقیق مطمئن نیستم

خیلی دست و دلبازه

ولی مطمئن نیستم دقیق در چه حد