2777
2789
عنوان

چرا انقدر یه سری دخترا منتظرن دوست پسرشون بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 52 پست
خوب چرا پسر نمیکه تو رابطه ازم سواستفاده میشه ؟به هر حال هر دو وقت و انرژی میزارن چرا فقط دختر باید ...

اینا بستگی به چهارچوب داشتن و عقاید داره بنظرم دختری ک خط قرمزی نداره جداشدن اونقدراهم براش گرون تموم نمیشه حالا یه سری واسه خاطر طرفشون پارو خط قرمزه میذارن بعد دیگ نمیتونن هضمش کنن بهترین کار اینه ک اگ دختری چهارچوب داره هرگز ازش بخاطر هیچ کسو هیچ چیز نگذره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا یه سنی آدم حوصله مسیر و لذت بردنو دارهبعدش دیگه دلت میخواد رسمی بشهبعدم وقتی خود پسر از اول به اس ...

اگه اول پسره به قصد ازدواج جلو اومد و بعد چند ماه دیگه هیچ حرفی ازش نزد یعنی پشیمون شده یا از اول دروغ گفته دیگه اصرار دختر بی معنیه 

بعد تو کشور ماست که دخترا ۳۰ به بالا افسرده میشن که چرا شوهر ندارن 

تو کشورای اروپایی تازه ۳۰ سالگی یادشون میفته باید به ازدواج فکر کنن

عزیزم اخه انقدر یه سری دخترا دنبال ازدواجن که پسرا واسه رابطه باهاشون دروغ میگنبعد مگه دختر بچه ست ک ...

تجربه اش رو ندارم چون هیچ وقت دوس پسر نداشتم هرکیم میومد طرفم میگفتم مزاحمم نشو

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

کسی که زندگیش جهت و هدف داشته‌باشه قطعا‌دلش‌میخواد بدونه انتهای رابطه‌ای که‌ واردش شده‌چیه.اتفاقا دخترا باید از اول هدف رابطه‌رو مشخص کنن که‌ الکی وقتشونو واسه‌طرف نزارن و‌به‌کیس های دیگه‌ هم فرصت‌بدن.دختری که‌غیر این فکر کنه‌دنبال عیاشیه.

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
منم با این فکر که دخترا خودشونو قربانی نشون میدن و فکر میکنن یه رابطه ی تموم شده به ضررشون بوده خیلی ...

میدونی دلیلش چیه ؟

چون یک دختر خوشبختی و آرزوهاشو تو یک مرد جستجو میکنه دنبال یکنفر هست بیاد اونو به آرزوش برسونه برای همین در غالب هر پسری که بیاد جلو اون مرد رو داره جستجو میکنه عموما بیشترین هدفشون همین هست 

اما پسرها وقتی با یک دختر دوست میشن زندگی عادی شغلی و تحصیلی و هر چیز دیگه ای رو دارن مثلا پسر شغلش آزاد عست هر روز داره برای زندگیش تلاش میکنه اما دخترها اغلب اونهاییکه بیکار هستن بیشتر طالب ازدواج هستن 

وگرنه من خانم‌هایی که تو زندگیشون برنامه بلندمدت داشتن زیاد داشتم تو اطرافم حتی دوست پسرشون بهشون پیشنهاد ازدواج میداد میکفتن نه فعلا ازدواج تو برنامه ام نیست چون دنبال هدف و پیشرفت هستن

بعد شیش ماه اگه واقعا دختره خیلی ازدواجیه و دید پسره قصدش جدی نیست باید کات کنه نه اینکه هی منتظر با ...

خب اره باید کات کنه تو این مسئله بعضی پسرا یه رفتارایی میکنن که دختره بازم ادامه بده بعد دختره بازم کشش میده ولی از طرفیم فشار بلاتکلیفیه رو مغزشه کلا اینجور چیزا بیشتر از روی احساساته و کارو خراب میکنه منطق میگ پسری ک بعد شیش ماه تا یه سال پاپیش نمیذاره حالاحالاها گردن نگیره

اگه اول پسره به قصد ازدواج جلو اومد و بعد چند ماه دیگه هیچ حرفی ازش نزد یعنی پشیمون شده یا از اول در ...

خب اصرار نمیکنه که کسی

من ندیدم دختری اصرار کنه که تو رو خدا بیا منو بیگیر

پسر پشیمونم باید کات کنی بره دیگه

ولی در کل رابطه بلاتکلیف چیز خوبی نیس

منم خودم کلا بعد ۳ تا رل ناموفق نتیجه گرفتم با پسرای بدبخت رفاقت نکنم،چون نمیتونن شرایط ازدواجو فراهم کنن،آدم وقتش هدر میره

چیه هی دیت دیت

نمیشه تا ۳۰ سالگیت هی بری دیت که😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

شست و شو مغزی شدن ، تحت تاثیر فرهنگ سم محیط 

خیلی دخترا هم بیخیال ازدواج شدن 

حالا خوبه با ازدواج کل زندگی زن تحت شعاع قرار میگیره باز انقدر عشق ازدواجن

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خوب مگه فقط دختر وقت میزاره ؟ هر دو وقت میزارن اما دخترها تو رابطه دوستی بیشتر طالب ازدواج هستن چرا ...

خب دو نفر که با رضایت و میل خودشون تصمیم میگیرن 

اولش باید در مورد هدف دار بودن حرف بزنن  

وگرنه که احساسات و عواطف چه دختر چه پسر بازیچه نیس