2777
2789
من کاریش ندارماصلا هم برام مهم نیست که باهام حرف نزنهفقط حوصله دشمنی ندارم. همینوگرنه اینکه مثل قبل ...

کلا بی تفاوت از چیزی نترس و سعی کن مخاطب صحبتتون اصلا ایشون نباشند 

گاهی لازمه با سرد برخورد کردن با بعضی افراد متوجه اشتباه و حد و حدود خودشون باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
و اینکه با من اصلا خصومت شخصی نداشت خیلی باهم خوب بودیم. من حتی از بین همکارام اینو بیشتر از همه دوس ...

شاید با موضوع خاصی در مورد اون شغل برخورد کرده که باعث عصبانیتش شده. به هر حال ما هم که تمام ماجرا رو نمی دونیم

اما حتما یه مدت با ایشون سر سنگین باشید تا بدونن که به هر حال حق نداشتن به شخص شما توهین کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسلما یکم سر سنگین خواهید بود، اگه قبل از این قضیه با هم خوب بودید که بعد از چند روز یواش یواش اوکی ...

اره خوب بودیم قبلش . خیلی باهم بگو بخند داشتیم من این همکارمو از همه بیشتر دوسش داشتم

ولی دعوامون خیلی ناجور بود و اینم بگم که لحن من تندتر بود ولی من در دفاع اونجوری کردم شروع کننده اون بود

همه عاقلن ولی بعضیا چون بیشتر تو اجتماع بودن بهتر بلدن چیو کجا بگن و چطور رفتار کننحالا اگه میشه نظر ...

آخه یکی از صفات بارز آدمای احمق اینه که خودشونو عاقل میدونن برای همین اونو گفتم

نمیدونم چه نظری بدم،احتمالا همکارتون از ایناییه که تحت تاثیر فضای مجازی قرار گرفته و کارکنان بعضی مشاغل رو فاسد میدونه! از بس که توی مجازی از این چیزا پره و هر روز یه دسته ادم رو به فاسدان مملکت اضافه میکنن! با همین دست فرمون پیش برن دیگه زنان خانه دار هم مفسد فی الارض میشن!

طبیعیه که بهت بربخوره! من خودم توی محل کار جدی و صریح بودم،از کسی هم نمیترسیدم! ولی خب من برام مهم نبود شغلمو از دست بدم، اینو همه میدونستن برای همین کاری از دستشون برنمیومد! شرایط شما با من فرق داره! اگر شغلت برات مهمه، بهتر بود آروم تر اعتراض کنی به حرفش

ولی بعید میدونم باهات بد بشه، چون خودش شروع کننده بود

چجور آدمیه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آخه یکی از صفات بارز آدمای احمق اینه که خودشونو عاقل میدونن برای همین اونو گفتمنمیدونم چه نظری بدم،ا ...

خوبیاش اینه که با مردم مهربونه اداب معاشرت بلده ادم سنگ دلی هم نیست ، خودش میگفت همه آدما ار کدوم واسه خودشون یه داستان عجبب و سخت دارن دلیلی نداره با ادمای زخم خورده نامهربون باشم ، در کل من بیشتر اوقات ازش خوش قلبی دیدم...

بدیاشم اینه که خیلی وقتا دیدم یهو بی دلیل به یه افراد خاصی توهین میکنه و جمع میبنده درواقع این رفتاری ک با من کردو قبلا هم ازش دیده بودم

مثلا میگفت کردها همشون عقده این

یا افغانی ها کلا ادم نیستن همشون خلافکار و متجاوزن

ولی نمیدونم تو دشمنی کردن چجورییه کینه ای هست یا نه اصلا چجور ادمیه...

من فقط میخوام کار به کارم نداشته باشه حوصله دشمنیو ندارم .چیکار کنم که باهام دشمن نشه

آخه یکی از صفات بارز آدمای احمق اینه که خودشونو عاقل میدونن برای همین اونو گفتمنمیدونم چه نظری بدم،ا ...

منم میخوام جوری نشون بدم که انگار برام مهم نیست کارنو از دست بدم

البته واقعا هم برام مهم نیست اما از حاشیه و ناراحتی بدم میاد

خوبیاش اینه که با مردم مهربونه اداب معاشرت بلده ادم سنگ دلی هم نیست ، خودش میگفت همه آدما ار کدوم وا ...

فعلا کاری نکن! شاید اصلا دشمنی نکرد

بلاخره باید یاد بگیره دیگه جمع نبنده

منم میخوام جوری نشون بدم که انگار برام مهم نیست کارنو از دست بدمالبته واقعا هم برام مهم نیست اما از ...

حاشیه همیشه هست! من نه زیرآب زنی میکردم نه حق کسی رو از چنگش درمیاوردم، تازه خوبی هم میکردم(چیزایی که از زبون صاحب کارام و همکارام شنیدم در مورد خودم) ولی باز یسری ادم بیمار بودن که برام حاشیه درست میکردن و زیرآبمو میزدن و میخواستن برام دردسر درست کنن! مخصوصا اگر آدمه حسودی که به حسودیش افتخار میکنه اطرافت باشه! برو تاپیک حسودی که توی پربازدیدا هست رو ببین تا متوجه بشی حسودایی که به حسادتشون افتخار میکنن چقدر قلبشون سیاهه و چه حسی نسبت به دیگران دارن! البته منظور همه اونایی که کامنت گذاشتن نیست، یه عده شون