2777
2789

سلام تاپیک قبلیم توضیح دادم که عکس و فیلم های قدیمی شوهرمو تو کامپیوترش دیدم که قبل من با یه نفر دیگه رابطه عمیق داشت.. یک ساله ازدواج کردم. دارم میمیرم. ب روش نیاوردم اما سردم و خودش می‌دونه ناراحتم. می‌دونه دیروز کامپیوترش روشن کردم و مطمئنم حدس میزنه که دیده باشم.. همش میاد سمتم تا بغلم می‌کنه گریم میگیره به زور جلوی خودمو میگیرم. هی میگه به چشام نگاه کن بگو چی شده اصلا نمیتونم حرف بزنم باش نمی‌دونم چیکار کنم. مطمئنم متوجه شده که چی دیدم چون صبح دیدم کابل کامپیوترش رو برداشته. نمی‌دونم به روش بیارم یا ن . تا می‌خوام عادی باشم اشکام سریع می‌خوان سرازیر شن 😞 اونم همش میاد سمتم من هی باید فرار کنم که گریمو نبینه 

مهم ترین چیزی که باید ازش بپرسی اینه که چرا پاکشون نکرده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رابطه عمیق ینی چطور

۳/۴ سال دوست بودن. رابطه ی جنسی هم به نظرم داشتن چون تو خونه عکس و فیلم داشتن با هم و اون خانم هم مطلقه بود. مرتب براش گل می‌خرید و هدیه میدادن به هم و کلی اسکرین از پیام های محبت آمیز 

عزیزم گذشته مربوط به گذشته هست فراموشش کن الکی اوقات خودتو و شوهرتو تلخ نکن اینم بدون اگه اونو میخواست میگرفتش توی زندگی آدم ممکنه چندین نفر باشن قبلا اما مهم اینه اون انتخابش تو بودی. 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

اسی جان هر ادمی گذشته ای داشته. شوهر توهم نمیدونست ک قراره با اون قبلی روابطش بهم بخوره و شما دوتا قسمت هم بشین. هرچی ک بوده گذشته و تموم شده رفته. نذار این موضوع هم خودتو هم شوهر خودتو اذیت کنه بخوای ب روش بیاری شاید دوباره ب یادش بیاری اون روزارو یا شایدم روش باز بشه و پررو ترم بشه پس سیاست داشته باش بچسب زندگیت

مهم ترین چیزی که باید ازش بپرسی اینه که چرا پاکشون نکرده

اصلا نمی‌دونم ب روش بیارم یا ن و برای خودم هم همین مهمه که بدونم چرا پاک نکرده آخه . البته من لابلای گالریش میدیدمشون یعنی مثلا ۵۰ تا عکس و فیلم خانوادگی اون وسط یکی دوتا از اینا بود 

سلام عزیزم ممکنه هر مردی تو گذشته رابطه ای داشته که ب هر دلیلی سرانجام نداشته.این اتفاق مال گذشته بوده و الان شما دو نفر در کنار همین...

بنظرم ولی همسرت باید اون عکس هارو پاک میکرد.

چیزی به روش نیار ببین بعدا پاک می‌کنه اگ پاک هم نکرد خودت پاک کن.ولی اصلا به روش نیار.