سلام تاپیک قبلیم توضیح دادم که عکس و فیلم های قدیمی شوهرمو تو کامپیوترش دیدم که قبل من با یه نفر دیگه رابطه عمیق داشت.. یک ساله ازدواج کردم. دارم میمیرم. ب روش نیاوردم اما سردم و خودش میدونه ناراحتم. میدونه دیروز کامپیوترش روشن کردم و مطمئنم حدس میزنه که دیده باشم.. همش میاد سمتم تا بغلم میکنه گریم میگیره به زور جلوی خودمو میگیرم. هی میگه به چشام نگاه کن بگو چی شده اصلا نمیتونم حرف بزنم باش نمیدونم چیکار کنم. مطمئنم متوجه شده که چی دیدم چون صبح دیدم کابل کامپیوترش رو برداشته. نمیدونم به روش بیارم یا ن . تا میخوام عادی باشم اشکام سریع میخوان سرازیر شن 😞 اونم همش میاد سمتم من هی باید فرار کنم که گریمو نبینه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دروغ هایی ک بهم گفت چی . عکس هایی ه نکهشون داشته بود چی
نگاه عزیزم توی رابطه های احساسی خیلی فراموش کردن سخته ولی مطمئنم شوهرت الان تو رو واقعا دوست داره چون اومده سمتت و براش مهمی که ناراحتیت براش مهمه، با شوهرت حرف بزن بگذار اونم توضیح بده گاهی با توضیح دادن آدم میفهمه سوتفاهم بوده اما اگه حرف نزنی دلخوری بزرگتر میشه واینو بدون اون تو رو ترجیح داده و تو رو خواسته این خیلی مهمه. کمکش کن احساساتی که نسبت به اون شخص داشته رو برات تعریف کنه اینجوری تو فراموشی اون کمکش میکنی و بهت دلبسته تر میشه و بهش بگو من قضاوتت نمیکنم لطفا باهام صادق باش این که بهت میگم تو زندگی خودم اتفاق افتاده و بعدش رابطمون بهتر شد
هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
ولی هیچوقت تو دلت نگه ندار.با ارامش بشین باهاش حرف بزن
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
بهش بگه پاک کنه چون میگه عکسا لا به لای عکسای خانوادگیش بوده احتمالا مال خیلی وقته و چک نکرده بشینه ...
به نظرم چک کرده و دیده. چون چند وقت پیش وقتی میرفتم سرکار رفت پای سیستمش و گفت که میخواد بره سراغ عکس و فیلم هاش حتی به شوخی هم گفته بود از گذشته عکس و فیلم داره
نگاه عزیزم توی رابطه های احساسی خیلی فراموش کردن سخته ولی مطمئنم شوهرت الان تو رو واقعا دوست داره چو ...
واقعا مرسی بهترین نظری بود که اینجا بهم دادن. منم دقیقا نیاز دارم کامل قضیه رو بدونم. روابط قبل از این رو برام گفته بود همیشه خیلی کول برخورد کردم و هیچوقت سرکوفت نزدم الانم نیاز دارم خودش کامل تعریف کنه چون ذهنم پر از سواله