2777
2789
عنوان

از دیروز که عکسای قدیمی شوهرمو دیدم حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم ممکنه هر مردی تو گذشته رابطه ای داشته که ب هر دلیلی سرانجام نداشته.این اتفاق مال گذشته بو ...

چرا به روش نیارم ؟ واقعا نیاز دارم برام توضیح بده دلیل کارش رو 

دروغ هایی ک بهم گفت چی . عکس هایی ه نکهشون داشته بود چی

حرف که کنتور نمیندازه 

اکثر مردا دروغ میگن 

چون خانوما از شنیدن عاشق میشن 

می‌خواسته توجهتو جلب کنه (نمیگم کارش درسته)

خدایا شکرت ...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو گذشته طرف وقتی کنجکاوی میکنی و تا این حد جزئیات رو میفهمی خیلی اذیت میشی برای همین میگن هر ...

نمی‌دونم میگن اولین دروغ دیگه آدم رو به همه حقیقت ها مشکوک می‌کنه. زندگیم خوب بود ولی واقعا نمی‌دونم . دروغ زیاد بهم گفته در این باره

چرا به روش نیارم ؟ واقعا نیاز دارم برام توضیح بده دلیل کارش رو

هر دلیلی هم بیاره قانع نمیشی.

آخرش باید برای حفظ زندگیت مثل قبل بشی باهاش.

به روش بیاری بدتر حرمت و پرده های بینتون پاره میشه و همسرت پر رو تر میشه و این قضیه براش عادی میشه.

صبر کن ببین دلیل حالت رو می‌فهمه ک عکس هارو پاک کنه یا نه.

دروغ هایی ک بهم گفت چی . عکس هایی ه نکهشون داشته بود چی

نگاه عزیزم توی رابطه های احساسی خیلی فراموش کردن سخته ولی مطمئنم شوهرت الان تو رو واقعا دوست داره چون اومده سمتت و براش مهمی که ناراحتیت براش مهمه، با شوهرت حرف بزن بگذار اونم توضیح بده گاهی با توضیح دادن آدم میفهمه سوتفاهم بوده اما اگه حرف نزنی دلخوری بزرگتر میشه واینو بدون اون تو رو ترجیح داده و تو رو خواسته این خیلی مهمه. کمکش کن احساساتی که نسبت به اون شخص داشته رو برات تعریف کنه اینجوری تو فراموشی اون کمکش میکنی و بهت دلبسته تر میشه و بهش بگو من قضاوتت نمیکنم لطفا باهام صادق باش این که بهت میگم تو زندگی خودم اتفاق افتاده و بعدش رابطمون بهتر شد

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
ب نظر شما چه دلیلی داشته ؟

باهاش حرف بزن.

شاید براش مهم بوده

شاید هم یادش رفته که موندن هنوز.

احتمال زیاد فراموش کرده پاک کنه.

ولی هیچوقت تو دلت نگه ندار.با ارامش بشین باهاش حرف بزن

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
بهش بگه پاک کنه چون میگه عکسا لا به لای عکسای خانوادگیش بوده احتمالا مال خیلی وقته و چک نکرده بشینه ...

به نظرم چک کرده و دیده. چون چند وقت پیش وقتی میرفتم سرکار رفت پای سیستمش و گفت که میخواد بره سراغ عکس و فیلم هاش حتی به شوخی هم گفته بود از گذشته عکس و فیلم داره 

به نظرم چک کرده و دیده. چون چند وقت پیش وقتی میرفتم سرکار رفت پای سیستمش و گفت که میخواد بره سراغ عک ...

وقتی آروم تر شدی

ازش بپرس و به روش بیار که چرا پاک نکرده چه بهونه ای داره

از شوهرت کی نزدیک تر به روش نیاری عقده میشه برات و همش میریزی تو خودت 

خدایا شکرت ...  
نگاه عزیزم توی رابطه های احساسی خیلی فراموش کردن سخته ولی مطمئنم شوهرت الان تو رو واقعا دوست داره چو ...

واقعا مرسی بهترین نظری بود که اینجا بهم دادن. منم دقیقا نیاز دارم کامل قضیه رو بدونم. روابط قبل از این رو برام گفته بود همیشه خیلی کول برخورد کردم و هیچوقت سرکوفت نزدم الانم نیاز دارم خودش کامل تعریف کنه چون ذهنم پر از سواله